Avarca de MenorcaVoleibol

El Avarca Menorca s’estrena a la lliga Iberdrola amb victòria

Bona estrena de l’Avarca de Menorca a la Liga Iberdrola 2019/20, en batre al DSV Sant Cugat per un clar 3-0.

Les de Bep Llorens ja han sortit com un tir a l’inici del primer parcial, aixecant un clar 6-0 al marcador, que ha estat preludi d’un immillorable set de presentació davant l’espectant i fidel parròquia voleibolera, que ha gaudit de cada un dels 25 primers punts de la temporada.

Als següents jocs, s’ha comprovat una major resistència de les catalanes, un bon equip de la màxima categoria, amb jugadores de qualitat i ben dirigides a la banqueta, però que al cap i a la fi poc ha pogut fer davant un Avarca de Menorca decidit a guanyar.

Font
RFEVB

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button