Avarca de MenorcaVoleibol

Espectacular partit entre Avarca Menorca i Kiele Socuéllamos

Espectacular partit a Ciutadella on les locals van necessitar el seu millor joc per doblegar un CV Kiele Socuéllamos ple de cares conegudes del conjunt balear.

Avarca de Menorca va confiar en els punts de Maira Westergaard i Noelia Sánchez per contrarestar l’encertat xoc de Rocío Gómez i Gabriella Da Silva, que no va aconseguir forçar el tiebreak i emportar-se un punt de la pista balear.

El partit va acabar amb el resultat de 3-1, amb un Kiele que va lluitar cada set per aconseguir puntuar. El primer acabava amb un emocionant 29-27, el segon 25-19, el tercer se’l s’adjudicaven les socuellaminas 21-25 i el quart i definitiu, de nou molt igualat, donava el partit a les de Menorca, 25-21.

Font
https://infosocuellamos.com/

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button