Piragüisme

Sete Benavides i Toni Segura, premi Timó als millor piragüistes

Un guardó que serveix per afrontar amb més ganes la nova temporada


Els pollencins Sete Benavides i Toni Segura reben el premi Timó de Gaceta Nàutica als millors piragüistes. Veuen recompensada així la gran temporada realitzada aquest 2019. Recordar que els representants del Reial Club Nàutic Port de Pollença van aconseguir la medalla d’or a la Copa del Món d’Sprint al maig i la medalla de bronze al Campionat Mundial de Szeged (Hongria) a l’agost.

La suma dels bons resultats i rebre el Premi Timó és motiu de “doble celebració” per Toni Segura. És un “doble triomf” que ell no s’esperava, “tu guanyes la medalla i penses que ja està”, reflexiona. Però per Sete Benavides, és un guardó “molt especial”, ja que és la primera vegada que reb un premi en equip. “Fa molta il·lusió perquè fa molts anys que remam junts”, explica.

Fa 6 anys que competeixen un al costat de l’altre i han consolidat una gran amistat tant dins l’aigua com a fora. Benavides diu del seu company que “a part de ser bo, té el talent, la joventut, la locura i la xispa que, tal vegada, a mi em falta”. Però les oposades qualitats dels canoistes són les que han permès formar un “bon vaixell d’equip” i haver realitzat una de “les millors temporades” de Benavides. No molt diferent és l’opinió de Segura, qui n’està segur que l’amistat que mantenen és un factor clau per ser compatibles.

Pel més jove del dos, rebre aquest guardó és una motivació extra per afrontar la nova temporada, la qual “es presenta molt bé, tot i que encara és prest per saber a quines competicions serem”. Ara fa un més que han tornat a remar. Treballen per “ser millors” i “guanyar encara més”, asseguren els dos campions. “Anam a per totes i a guanyar, com sempre hem fet”.

Recollida del Premi Timó

La gran actuació realitzades pels dos piragüistes en les esmentades competicions, els han convertit, també, en una parella mirall per la resta de canoistes. El conjunt de tot plegat els ha portat a rebre aquesta distinció, la qual se’ls hi entregarà el dijous 12 de desembre a la Sala Magna del Reial Club Nàutic de Palma.

Deixa un comentari

Back to top button