Motor

Victòria i campionat per a Jaime Carbonell a la Pujada DRA Balear Pollença

Jaime Carbonell s’ha endut la victòria a la Pujada DRA Balear Pollença, disputada avui, i s’emporta el campionat de Balears de muntanya. Pere Mayol ha finalitzat segon, mentre que Salvador Seguí ha completat de l’pòdium.

En l’apartat de tram cronometrat la victòria va ser per a l’equip Blai i Antonio Pons, que es fan amb el campionat. En regularitat Sport la victòria ha estat per al duo Toni Barceló / Joan Verger, mentre que el campionat és per a Juan Pons i Andreu Sansó. Per la seva banda Angel Ramos va ser el guanyador en regularitat Super Sport.

Cal remarcar que abans d’iniciar-se la prova els pilots i l’organització va retre homenatge a Toni Abarham, personatge molt estimat en el món de l’automobilisme mort fa uns dies.

Classificació

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button