Motor

Victòria i campionat per a Jaime Carbonell a la Pujada DRA Balear Pollença

Jaime Carbonell s’ha endut la victòria a la Pujada DRA Balear Pollença, disputada avui, i s’emporta el campionat de Balears de muntanya. Pere Mayol ha finalitzat segon, mentre que Salvador Seguí ha completat de l’pòdium.

En l’apartat de tram cronometrat la victòria va ser per a l’equip Blai i Antonio Pons, que es fan amb el campionat. En regularitat Sport la victòria ha estat per al duo Toni Barceló / Joan Verger, mentre que el campionat és per a Juan Pons i Andreu Sansó. Per la seva banda Angel Ramos va ser el guanyador en regularitat Super Sport.

Cal remarcar que abans d’iniciar-se la prova els pilots i l’organització va retre homenatge a Toni Abarham, personatge molt estimat en el món de l’automobilisme mort fa uns dies.

Classificació

Articles relacionats

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba