FutbolUD Ibiza - Ushuaïa VolleyVoleibol

Units per l’esport

L’esport, en qualsevol modalitat o disciplina, és una de les activitats més vertebradores de la nostra societat. No podríem imaginar les nostres vides sense esport, l’esport és vida.

EL Covid-19 ha suposat un duríssim cop a la nostra salut, a la nostra economia i a la nostra manera de relacionar-nos. En l’esport no és diferent, tots patim els estadis sense públic, els poliesportius sense joves practicant esport i els equips professionals i no professionals, de qualsevol disciplina, vivint amb preocupació el futur de les seves entitats.

La història sempre ens ha mostrat que, davant grans crisis i depressions, sempre hi ha grans oportunitats i decisions estratègiques que fan que puguem superar les crisis amb esforç, amb noves idees i valentia. Ha arribat el moment, en una de les situacions més difícils per a l’esport a la ciutat d’Eivissa, d’unir-nos per créixer, ser millors i més forts. Ha arribat el moment de ser valents, ha arribat el moment de la unió.

La UD Eivissa ha pres la iniciativa per a crear una GRAN ALIANÇA de l’esport a Vila, ser una locomotora que impulsi i ajudi a créixer a altres disciplines esportives històriques de la nostra ciutat i integrar-les en una organització on amb el respecte més absolut a cadascuna en el seu identitat, gestió, directiva i valors, els ajudi a treballar de forma més estable i sostenible a curt, mitjà i llarg termini.

Des d’avui ja podem dir que la UD EIVISSA, l’USHUAÏA – CLUB VOLEIBOL EIVISSA, l’GASIFRED ATLÉTICO F.S., el HANDBOL CLUB EIVISSA i el EIVISSA RUGBI CLUB, ja som entitats germanes, unides per un mateix nom i uns mateixos colors.

Demà a les 12:00 a l’hotel OD Talamanca realitzarem, tots junts, la presentació oficial i la posterior roda de premsa.

A l’acte ens acompanyaran l’alcalde d’Eivissa Don Rafael Ruíz i el Conseller d’Esports Don Salvador Llosa.

FORÇA EIVISSA !!

UD EIVISSA-EIVISSA

USHUAÏA – CLUB VOLEIBOL EIVISSA

GASIFRED ATLÉTICO F.S.

HANDBOL CLUB EIVISSA

EIVISSA RUGBI CLUB

UD IBIZA

/////////////////////////////////////////////////

El deporte, en cualquier modalidad o disciplina, es una de las actividades más vertebradoras de nuestra sociedad. No podríamos imaginar nuestras vidas sin deporte, el deporte es vida.

EL Covid-19 ha supuesto un durísimo golpe a nuestra salud, a nuestra economía y a nuestra forma de relacionarnos. En el deporte no es diferente, todos sufrimos los estadios sin público, los polideportivos sin jóvenes practicando deporte y los equipos profesionales y no profesionales, de cualquier disciplina, viviendo con preocupación el futuro de sus entidades.

La historia siempre nos ha mostrado que, ante grandes crisis y depresiones, siempre existen grandes oportunidades y decisiones estratégicas que hacen que podamos superar las crisis con esfuerzo, con nuevas ideas y valentía. Ha llegado el momento, en una de las situaciones más difíciles para el deporte en la ciudad de Ibiza, de unirnos para crecer, ser mejores y más fuertes. Ha llegado el momento de ser valientes, ha llegado el momento de la unión.

La UD Ibiza ha tomado la iniciativa para crear una GRAN ALIANZA del deporte en Vila, ser una locomotora que impulse y ayude a crecer a otras disciplinas deportivas históricas de nuestra ciudad e integrarlas en una organización donde con el respeto más absoluto a cada una en su identidad, gestión, directiva y valores, les ayude a trabajar de forma más estable y sostenible a corto, medio y largo plazo.

Desde hoy ya podemos decir que la UD IBIZA, el USHUAÏA-CLUB VOLEIBOL EIVISSA, el GASIFRED ATLÉTICO F.S., el HANDBOL CLUB EIVISSA y el IBIZA RUGBY CLUB, ya somos entidades hermanas, unidas por un mismo nombre y unos mismos colores.

Mañana a las 12:00 en el hotel OD Talamanca realizaremos, todos juntos, la presentación oficial y la posterior rueda de prensa.

Al acto nos acompañarán el alcalde de Ibiza Don Rafael Ruíz y el Conseller de Deportes Don Salvador Losa.

FORÇA EIVISSA!!

UD IBIZA-EIVISSA

USHUAÏA -CLUB VOLEIBOL EIVISSA

GASIFRED ATLÉTICO F.S.

HANDBOL CLUB EIVISSA

IBIZA RUGBY CLUB

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button