Atlètic BalearsFutbol

Àlex Barrera i Miguel Acosta, presentats com jugadors del Baleares

Els jugadors Àlex Barrera i Miguel Acosta han estat presentats aquest migdia a Son Malferit. El migcampista asturià, que procedeix de la lliga índia, té una llarga trajectòria a Segona i Segona B, on ha jugat, entre d’altres equips amb Extremadura, Saragossa o Sporting. Miguel Acosta, jove lateral dret sub-23, format a l’Atlètic de Madrid, ha jugat aquest any al filial de l’Getafe, destacant per la seva capacitat ofensiva a l’ésser un lateral de llarg recorregut.

Patrick Messow: “Vam presentar dos fitxatges nous que estan entrenant amb l’equip. Barrera, 29 anys, migcampista que pot actuar en qualsevol posició de mig camp, experiència en la categoria, 80 partits a Segona, experiència en ascensos com amb l’Extremadura i estic content d’aquest fitxatge, estem convençuts que la seva experiència ens va a aportar. Miguel Acosta, lateral, format a l’Atlètic, amb experiència en la categoria amb el Getafe B, sent capità als seus 22 anys, pot jugar de lateral esquerre també, amb la seva polivalència és important perquè ocupa diverses posicions i dóna opcions a l’míster. És la primera vegada que la Segona B canvia el format, no està a les nostres mans la decisió i anem a afrontar-lo amb màxima il·lusió i ganes, no em sembla malament ni els subgrups ni el format, està ben fet i amb ganes que arribi el 18 d’octubre. Era tot estrany fins que s’ha confirmat i des d’ahir està clar i ara valorarem com preparar-nos. El format ho decideix la RFEF i sense més. La intenció és modificar la plantilla el menys possible per Nadal però és aviat, ara farem la plantilla el més competitiva possible, l’important és arrencar bé i estar preparats i en això estem. Coneixem els rivals i camps, els filials si té un bon dia et Podeu embolicar, cal jugar, no és un grup fàcil, per a res “.

Àlex Barrera: “L’experiència en la categoria la tinc, són molts anys, tinc 29 i tinc també a Segona, fa un parell de temporades vaig pujar amb l’Extremadura i amb ganes de venir aquí perquè el club ha apostat per mi i tinc ganes de donar el millor de mi perquè el club aconsegueixi el que persegueix des de fa anys. He de aportar el meu granet de sorra. La Segona B és una categoria igualada i és un grup complicat per rivals, camps … però si volem ascendir hem de ser un equip sòlid i adaptar-nos a tot. Cal saber competir i aconseguir l’objectiu que aquest club s’ho mereix “.

Miguel Acosta: “Em vaig decidir perquè és un club que lluita per ascendir a Segona i van confiar en mi i estic disposat a donar el millor de mi per aconseguir-ho. La pressió és la mateixa, hi ha competència en tots els llocs i el míster decideix i quan em necessiti a donar-ho tot. Anem a ser un equip sòlid i fort que intentarà aconseguir l’ascens. Tota la vida he pensat que l’Atlètic Balears és dels de dalt de Segona B que sempre lluita per l’ascens i espero que aquest any sigui el bo “.


Los jugadores Álex Barrera y Miguel Acosta han sido presentados este mediodía en Son Malferit. El mediocentro asturiano, que procede de la liga india, atesora una larga trayectoria en Segunda y Segunda B, donde ha jugado, entre otros equipos con Extremadura, Zaragoza o Sporting. Miguel Acosta, joven lateral derecho sub23, formado en el Atlético de Madrid, ha jugado este año en el filial del Getafe, destacando por su capacidad ofensiva al ser un lateral de largo recorrido.

Patrick Messow: “Presentamos dos fichajes nuevos que están entrenando con el equipo. Barrera, 29 años, mediocentro que puede actuar en cualquier posición de mediocampo, experiencia en la categoría, 80 partidos en Segunda, experiencia en ascensos como con el Extremadura y estoy contento de este fichaje, estamos convencidos que su experiencia nos va a aportar. Miguel Acosta, lateral, formado en el Atlético, con experiencia en la categoría con el Getafe B, siendo capitán a sus 22 años, puede jugar de lateral izquierdo también, con su polivalencia es importante porque ocupa varias posiciones y da opciones al míster. Es la primera vez que la Segunda B cambia el formato, no está en nuestras manos la decisión y vamos a afrontarlo con máxima ilusión y ganas, no me parece mal ni los subgrupos ni el formato, está bien hecho y con ganas de que llegue el 18 de octubre. Era todo extraño hasta que se ha confirmado y desde ayer está claro y ahora valoraremos cómo prepararnos. El formato lo decide la RFEF y sin más. La intención es modificar la plantilla lo menos posible en Navidad pero es pronto, ahora haremos la plantilla lo más competitiva posible, lo importante es arrancar bien y estar preparados y en eso estamos. Conocemos los rivales y campos, los filiales si tiene un buen día te la pueden liar, hay que jugar, no es un grupo fácil, para nada”.

Álex Barrera: “La experiencia en la categoría la tengo, son muchos años, tengo 29 y tengo también en Segunda, hace un par de temporadas subí con el Extremadura y con ganas de venir aquí porque el club ha apostado por mí y tengo ganas de dar lo mejor de mí para que el club logre lo que persigue desde hace años. Tengo que aportar mi granito de arena. La Segunda B es una categoría igualada y es un grupo complicado por rivales, campos… pero si queremos ascender debemos ser un equipo sólido y adaptarnos a todo. Hay que saber competir y conseguir el objetivo que este club se lo merece”.

Miguel Acosta: “Me decidí porque es un club que lucha por ascender a Segunda y confiaron en mí y estoy dispuesto a dar lo mejor de mí para lograrlo. La presión es la misma, hay competencia en todos los puestos y el míster decide y cuando me necesite a darlo todo. Vamos a ser un equipo sólido y fuerte que intentará lograr el ascenso. Toda la vida he pensado que el Atlético Baleares es de los de arriba de Segunda B que siempre pelea por el ascenso y espero que este año sea el bueno”.

Via
CD Atlético Baleares

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button