FutbolUD Ibiza

David Goldar, nova incorporació de la UD Ibiza

La UD Eivissa i el futbolista gallec de 25 anys David Goldar, arriben a un acord per a la incorporació com a jugador de la primera plantilla la temporada 2020-21.

Goldar, com és conegut futbolísticament, arriba procedent del Gimnàstic de Tarragona de Segona Divisió B on la temporada passada va participar en 23 partits i va anotar 2 gols.

David es va formar en les categories inferiors del Celta de Vigo amb el qual va debutar a Primera Divisió. Compta amb una àmplia trajectòria com a jugador de futbol, havent passat per la SD Ponferradina, Pontevedra CF i Unió Esportiva Cornellà. UD Ibiza

//////////////////////////////////////////////////////////

La UD Ibiza y el futbolista gallego de 25 años David Goldar, llegan a un acuerdo para su incorporación como jugador de la primera plantilla la temporada 2020-21. 

Goldar, como es conocido futbolísticamente, llega procedente del Gimnástic de Tarragona de Segunda División B donde la pasada temporada participó en 23 partidos y anotó 2 goles. 

David se formó en las categorías inferiores del Celta de Vigo con el que debutó en Primera División. Cuenta con una amplia trayectoria como jugador de fútbol, habiendo pertenecido al SD Ponferradina, Pontevedra CF y Unió Esportiva Cornellà. UD Ibiza

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button