FutbolU.D. Poblense

Miki Femenias, tercer reforç de la U.D. Poblense

La U.D. Poblense de Segona Divisió B, després de fer campions de Lliga, ha presentat aquest dijous el tercer reforç després de Tomeu Pocoví i Joan Florit. És tracta de Miki Femenias, jugador procedent del Juvenil Divisió Honor Llevant UD, i que firmarà per una temporada amb el conjunt balear. El defensa de 19 anys va jugar en les files del RCD Mallorca i, més tard, va fitxar pel Villarreal CF.

L’equip dirigit per Óscar Troya ja ha anunciat les següents renovacions de la plantilla: Imanol Elías, Mateu Ferrer, Javi Moreno, Tià Sastre, Pau Cendrós, Dani Benítez, Lucas Gilardoni, Aitor Pons, Saúl Díaz, Damià Ramos, Víctor Martínez, Jaume Calonge, Jaime Hernández, Mateo Garcías, Pep Vidal i Álvaro de Dios.

////////////////////////////////////////////////

La U.D. Poblense de Segunda División B, tras proclamarse campeones de Liga, ha presentado este jueves el tercer refuerzo después de Tomeu Pocoví y Joan Florit. Se trata de Miki Femenias, jugador procedente del Juvenil División Honor Levante UD, y que firmará por una temporada con el conjunto balear. El defensa de 19 años jugó en las filas del RCD Mallorca y, más tarde, fichó por el Villarreal CF.

El equipo dirigido por Óscar Troya ya ha anunciado las siguientes renovaciones de la plantilla: Imanol Elías, Mateu Ferrer, Javi Moreno, Tià Sastre, Pau Cendrós, Dani Benítez, Lucas Gilardoni, Aitor Pons, Saúl Díaz, Damià Ramos, Víctor Martínez, Jaume Calonge, Jaime Hernández, Mateo Garcías, Pep Vidal i Álvaro de Dios.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button