Atlètic BalearsFutbol

Jordi Roger: ‘Si demà comencés la Lliga ja tindria l’onze clar’

Aquest divendres Jordi Roger, nou entrenador de l’Atlético Baleares, ha comparegut en roda de premsa després de disputar el primer partit de pretemporada davant el filial Santanyí en el qual van guanyar per 4-0 amb els gols de Fito, Alberto Gil i dels juvenils Román i Susarte. El nou míster ha afirmat que ‘més allà del resultat, agafem minuts i ritme de partit, perquè no és el mateix entrenar que jugar. Estic content amb el grup des del primer dia i ens queda camí per recórrer. Les sensacions són bones. Anem amb tranquil·litat, no hi ha pressa. La pretemporada és llarga, ahir era un entrenament més però de partit’.

Pel que fa a la plantilla, el tècnic ha assegurat que encara hi ha feina per fer: ‘Espero dos davanters perquè ara mateix és el que ens falta. Treballem sense precipitacions, no és fàcil, tots els equips volem un 9 i els millors volen esperar a Segona, demanen molt… i tal com tenim l’equip si encertem dalt pot ser una temporada bonica’.

A Roger també li agradaria complementar el conjunt amb ‘alguns sub-23 més amb experiència, un central-lateral esquerre’. ‘El mercat està aquí i seguim treballant però no depèn de nosaltres. Estic molt content amb l’equip que tinc, tots els fitxatges els hem avalat i mirat al costat de la Direcció Esportiva. No tinc cap jugador que no vulgui, ara només falta encertar amb els davanters. Estic feliç, a gust i treballant bé amb Patrick, tinc bona connexió amb ell diàriament i tots busquem el millor equip possible’ confessa el nou dirigent’. Afegeix: ‘Els jugadors es van trobat cada vegada millor. Voldria dos davanters de perfil diferent però tinc alternatives amb els extrems, amb David Haro, però de vegades els jugadors que vols tenen ofertes millors en diners o categoria i buscarem el millor dins de les nostres possibilitats’.

El vincle amb els jugadors assegura que ha estat positiu en aquestes primeres setmanes de contacte: ‘Amb els jugadors hem connectat també molt bé i saben de l’exigència que els demano i tot és acostumar-se als mètodes de treball’.

Respecte a la competició: ‘Teníem pensat començar el 11, ara sabem que serà el 18 d’octubre, buscarem un amistós més perquè necessitem ritme i aprofitarem aquesta setmana més. L’objectiu és arribar al primer equip en les millors condicions per guanyar. Sempre he cregut que cal començar bé la Lliga i sumar molt perquè són punts que ningú et treu, és veritat que en aquest format per Nadal cal estar entre els 3 primers a la classificació perquè quedaran pocs partits en la fase 1. Ens hem d’adaptar a les circumstàncies’, recalca l’entrenador.

Davant aquest escenari d’incertesa provocat per la COVID-19, Roger assegura que ho ‘tenim tot planificat i és veritat que cada dia la normativa canvia, si toquen PCR per a amistosos ho farem, tot és atípic, si no es poden reunions de més de cinc, ho complirem. Tenim amistós la setmana que ve contra el Poblense i farem el que estigui a les nostres mans per a buscar la màxima normalitat dins de la vida que vivim ara mateix. Si demà començar la lliga ja tindria l’11 clar però d’avui a el 18 d’octubre hi haurà canvis’.


Este viernes Jordi Roger, nuevo entrenador del Atlético Baleares, ha comparecido en rueda de prensa después de disputar el primer partido de pretemporada ante el filial Santanyí en el que ganaron por 4-0 con los goles de Fito, Alberto Gil y los juveniles Román y Susarte. El nuevo míster afirmó que ‘más allá del resultado, cogemos minutos y ritmo de partido, porque no es lo mismo entrenar que jugar. Estoy contento con el grupo desde el primer día y nos queda camino por recorrer. Las sensaciones son buenas. Vamos con tranquilidad, no hay prisas. La pretemporada es larga, ayer era un entrenamiento más pero de partido’.

En cuanto a la plantilla, el técnico ha asegurado que todavía hay trabajo por hacer: ‘Espero dos delanteros porque ahora mismo es lo que nos falta. Trabajamos sin precipitaciones, no es fácil, todos los equipos queremos un 9 y los mejores quieren esperar a Segunda, piden mucho… y tal como tenemos el equipo si acertamos arriba puede ser una temporada bonita’.

A Roger también le gustaría complementar el conjunto con algunos sub-23 más con experiencia, un central-lateral izquierdo’. El mercado está aquí y seguimos trabajando pero no depende de nosotros. Estoy muy contento con el equipo que tengo, todos los fichajes los hemos avalado y mirado junto a la Dirección Deportiva. No tengo ningún jugador que no quiera, ahora sólo falta acertar con los delanteros. Estoy feliz, a gusto y trabajando bien con Patrick, tengo buena conexión con él a diario y todos buscamos el mejor equipo posible ‘confiesa el nuevo dirigente’. Añade: ‘Los jugadores se encontraron cada vez mejor. Quisiera dos delanteros de perfil diferente pero tengo alternativas con los extremos, con David Haro, pero a veces los jugadores que quieres tienen ofertas mejores en dinero o categoría y buscaremos el mejor dentro de nuestras posibilidades’.

El vínculo con los jugadores asegura que ha sido positivo en estas primeras semanas de contacto: ‘Con los jugadores hemos conectado también muy bien y saben de la exigencia que les pido y todo es acostumbrarse a los métodos de trabajo’.

Respecto a la competición: ‘Teníamos pensado empezar el 11, ahora sabemos que será el 18 de octubre, buscaremos un amistoso más porque necesitamos ritmo y aprovecharemos esta semana más. El objetivo es llegar al primer equipo en las mejores condiciones para ganar. Siempre he creído que hay que empezar bien la Liga y sumar mucho porque son puntos que nadie te saca, es verdad que en este formato en Navidad hay que estar entre los 3 primeros en la clasificación porque quedarán pocos partidos en la fase 1. Nos tenemos que adaptar a las circunstancias’, recalca el entrenador.

Ante este escenario de incertidumbre provocado por la Covid-19, Roger asegura que lo ‘tenemos todo planificado y es verdad que cada día la normativa cambia, si tocan PCR para amistosos lo haremos, todo es atípico, si no se pueden reuniones de más de cinco, lo cumpliremos. Tenemos amistoso la próxima semana contra el Poblense y haremos lo que esté en nuestras manos para buscar la máxima normalidad dentro de la vida que vivimos ahora mismo. Si mañana comenzó la liga ya tendría el 11 claro pero de hoy en el 18 de octubre habrá cambios’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button