FutbolFutbol Sala

El Palma Futsal disputa el seu primer partit de pretemporada davant ELPozo Murcia

L’espera ha estat molt llarga. Després d’un mes d’entrenaments i el dia que estava previst que s’iniciés la Primera Divisió, el Palma Futsal obrirà el calendari de partits amistosos estiuencs gairebé a les portes de la tardor. Coses de la nova normalitat en el futbol sala. La pandèmia ha canviat totes les rutines i costums i presenta un desafiament constant per intentar recuperar la normalitat a la qual estàvem acostumats. L’equip balear s’examina aquest dissabte (18:00 hores) davant de ElPozo Múrcia FS Costa Cálida en un partit amistós que es jugarà a Múrcia, amb tots els protocols i autoritzacions ia porta tancada, tot i que es podrà veure per La7 Televisió, canal autonòmic de la Regió de Múrcia.

És un dels millors duels possibles per obrir el teló dels partits de preparació del futbol sala a Espanya. Els dos equips s’han convertit en rivals habituals en gairebé totes les competicions i fases finals i els enfrontaments, fins i tot de pretemporada, són sinònim d’espectacle. El conjunt d’Antonio Vadillo busca ratificar les bones sensacions que transmet en els entrenaments en un partit que exigirà un bon nivell competitiu donada l’entitat del rival.

Ha arribat el moment de competir, de posar en escena tots els mecanismes i idees de joc que han anat agafant forma durant aquest mes. Hi ha temps per millorar abans que arribi la competició oficial i el test d’aquest dissabte és dels que serveixen per treure conclusions i mesurar el moment de forma de la plantilla. ElPozo manté gran part de el bloc de la temporada passada i amb prou feines ha canviat peces aquest estiu, igual que el Palma Futsal. A més, els murcians tenen a la volta de la cantonada la fase final de la competició europea que va quedar pendent de la passada temporada i és un dels quatre equips que aspiren al ceptre europeu.

Serà el primer partit de Marlon i Fabio amb la samarreta del Palma Futsal ja que Ángel Claudino ja la va lluir fa tres anys. Els tres centraran les mirades del partit a l’ésser la seva posada en escena després d’arribar per reforçar la plantilla. I serà un partit especial per Allan, que tornarà a jugar un partit després de superar la lesió de genoll. El brasiler porta un mes entrenant a un gran nivell i ha aconseguit passar pàgina de la lesió que el va privar de jugar la Copa d’Espanya i el play-off de la temporada passada. Precisament el playoff jugat a Màlaga al juny va oferir l’últim enfrontament del Palma Futsal davant ElPozo. Els mallorquins van guanyar el partit de quarts de final i van eliminar als de Giustozzi. Palma Futsal

////////////////////////////////////////////////////////////////////

La espera ha sido muy larga. Después de un mes de entrenamientos y el día que estaba previsto que se iniciara la Primera División, el Palma Futsal abrirá el calendario de partidos amistosos veraniegos casi a las puertas del otoño. Cosas de la nueva normalidad en el fútbol sala. La pandemia ha cambiado todas las rutinas y costumbres y presenta un desafío constante para tratar de recuperar la normalidad a la que estábamos acostumbrados. El equipo balear se examina este sábado (18:00 horas) frente a ElPozo Murcia FS Costa Cálida en un partido amistoso que se jugará en Murcia, con todos los protocolos y autorizaciones y a puerta cerrada, aunque podrá verse por La7 Televisión, canal autonómico de la Región de Murcia.

Es uno de los mejores duelos posibles para abrir el telón de los partidos de preparación del fútbol sala en España. Ambos equipos se han convertido en rivales habituales en casi todas las competiciones y fases finales y los enfrentamientos, incluso de pretemporada, son sinónimo de espectáculo. El conjunto de Antonio Vadillo busca refrendar las buenas sensaciones que transmite en los entrenamientos en un partido que exigirá un buen nivel competitivo dada la entidad del rival.

Ha llegado el momento de competir, de poner en escena todos los mecanismos e ideas de juego que han ido cogiendo forma durante este mes. Hay tiempo para mejorar antes de que llegue la competición oficial y el test de este sábado es de los que sirven para sacar conclusiones y medir el momento de forma de la plantilla. ElPozo mantiene gran parte del bloque de la pasada temporada y apenas ha cambiado piezas este verano, igual que el Palma Futsal. Además, los murcianos tienen a la vuelta de la esquina la fase final de la competición europea que quedó pendiente de la pasada temporada y es uno de los cuatro equipos que aspiran al cetro europeo.

Será el primer partido de Marlon y Fabio con la camiseta del Palma Futsal ya que Ángel Claudino ya la lució hace tres años. Los tres centrarán las miradas del partido al ser su puesta en escena tras llegar para reforzar la plantilla. Y será un partido especial para Allan, que volverá a jugar un partido después de superar la lesión de rodilla. El brasileño lleva un mes entrenando a un gran nivel y ha conseguido pasar página de la lesión que le privó de jugar la Copa de España y el playoff de la pasada temporada. Precisamente el playoff jugado en Málaga en junio deparó el último enfrentamiento del Palma Futsal ante ELPozo. Los mallorquines ganaron el partido de cuartos de final y eliminaron a los de Giustozzi. Palma Futsal

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button