FutbolFutbol Sala

El Palma Futsal brilla en el seu primer partit de pretemporada davant ElPozo Murcia (1-4)

El Palma Futsal mostra el seu potencial en la seva estrena a la pretemporada amb una contundent victòria per 1-4 a la pista d’un dels grans favorits. Els balears van mostrar una gran imatge en un partit en el qual van anar de menys a més i que van remuntar en una gran segona meitat. L’equip mostra la seva carta de presentació amb la solidesa defensiva de la temporada passada i amb un bon potencial ofensiu. Malgrat que encara queda molt per millorar, l’estrena va ser el millor possible.

L’equip arrenca la pretemporada amb una victòria de molt valor i gran mèrit davant un dels rivals més complicats de la Primera Divisió de futbol sala espanyol. Els d’Antonio Vadillo van començar el partit amb les idees clares, tant en defensa com en atac, i en què les bones combinacions mitjançant triangulacions li van donar un protagonisme que va ocasionar més d’una oportunitat per avançar-se al marcador, mitjançant accions de Tomaz, que desviar Espindola, o Nunes, que va marxar fora. Encara que amb el pas dels minuts ElPozo va anar guanyant terreny i al minut 7 va posar el 1-0 a l’electrònic. Pol Pacheco va aconseguir rematar una volea des de fora de l’àrea de servei de córner que es va colar a la porteria defensada per Fabio.

L’acció del gol va semblar motivar uns jugadors murcians que van pujar la pressió i van complicar la sortida de pilota del Palma Futsal. Va ser Fabio el principal protagonista d’aquests minuts en què es va engrandir a la porteria visitant i va fer dues intervencions de nivell que van impedir que el marcador es mogués a favor de ElPozo. La presència de Vilela a favor de l’atac mallorquí va fer baixar la pressió murciana i va ocasionar que el Palma tingués més presència en camp contrari.

Tot i això, el bon posicionament de ElPozo en defensa i les jugades d’estratègia resultaven complicacions per als de Vadillo a l’hora d’avançar cap al camp contrari i només eren capaços de crear perill a atacs aïllats. De fet, en un d’aquests atacs va arribar el gol de Lolo al minut 17. Mati Rosa va rebre una pilota d’esquena a porteria, l’argentí va pivotar i va deixar la possessió a un Nunes que va disparar de primeres i Lolo va ficar la puntera per acabar introduint la pilota a la porteria de Espindola. La primera meitat va acabar amb un Palma Futsal més valent, pujant línies de pressió i acostant-se perillosament a la porteria rival.

La segona meitat va començar amb un Palma Futsal que va donar continuïtat a l’actitud amb la qual va acabar la primera. La seva presència en camp contrari va millorar amb el pas dels minuts del partit, encara que no generava ocasions clares per avançar-se al marcador. La situació en el Palau dels Esports de Múrcia era d’igualtat entre dos conjunts que estaven molt ben plantats. La intensitat era tal, que el Palma Futsal es va carregar de faltes durant els primers minuts de la segona meitat.

La primera oportunitat clara de gol del segon temps va arribar de les botes de Mati Rosa. L’argentí va fallar una clara ocasió davant la porteria contrària precedida d’una doble paret entre Lolo i Nunes després d’un servei de córner. El pas dels minuts no feia més que confirmar que el Palma Futsal havia retrobat sensacions i el protagonisme del partit corria per part dels visitants, els qui tenien arribades constants a la porteria de Juanjo. Va ser en una d’elles, quan en el minut 34 Raúl Campos mitjançant un xut ras llunyà va aconseguir batre el porter rival i avançar al Palma a l’electrònic.

El conjunt de Vadillo va seguir sentint-se còmode sobre el parquet de Múrcia, amb confiança a l’hora de treure la pilota jugada amb la pressió alta que va exercir ElPozo i amb perill quan aconseguia desfer-se de la pressió. En una de les combinacions per sortir de darrere, Allan, qui tornava a disputar una trobada després de patir una greu lesió i estar fora de la dinàmica de grup des de febrer, al minut 37 va aconseguir anotar el tercer per part del Palma Futsal amb un potent xut que va entrar fregant el travesser.

El Pozo va intentar retallar distàncies traient immediatament porter-jugador i va crear alguna que altra ocasió perillosa que Fabio va saber aturar molt bé. A més, el porter que debutava amb la samarreta verda va aturar un doble-penal a Paradynski en els instants finals de partit. Però abans que la botzina sonés, Lolo va aconseguir moure de nou el marcador anotant el quart i definitiu gol per part del Palma Futsal a porteria buida.

Els de Vadillo van marxar del Palau d’Esports de Múrcia amb un 1-4 i deixant molt bones sensacions en un partit en què l’equip va anar de menys a més a mesura que van anar passant els minuts. El Palma Futsal es va retrobar amb el bon nivell amb què va finalitzar la campanya passada i va començar de la millor manera possible la pretemporada d’un curs que comença amb il·lusió. Palma Futsal

//////////////////////////////////////////////////////////

El Palma Futsal muestra su potencial en su estreno en la pretemporada con una contundente victoria por 1-4 en la pista de uno de los grandes favoritos. Los baleares mostraron una gran imagen en un partido en el que fueron de menos a más y que remontaron en una gran segunda mitad. El equipo muestra su carta de presentación con la solidez defensiva de la pasada temporada y con un buen potencial ofensivo. Pese a que todavía queda mucho por mejorar, el estreno fue el mejor posible.

El equipo arranca la pretemporada con una victoria de mucho valor y gran mérito ante uno de los rivales más complicados de la Primera División del fútbol sala español. Los de Antonio Vadillo empezaron el partido con las ideas claras, tanto en defensa como en ataque, y en las que las buenas combinaciones mediante triangulaciones le dieron un protagonismo que ocasionó más de una oportunidad para adelantarse en el marcador, mediante acciones de Tomaz, que desvió Espindola, o Nunes, que se marchó fuera. Aunque con el paso de los minutos ElPozo fue ganando terreno y en el minuto 7 puso el 1-0 en el electrónico. Pol Pacheco consiguió rematar una volea desde fuera del área de saque de córner que se coló en la portería defendida por Fabio.

La acción del gol pareció motivar a unos jugadores murcianos que subieron la presión y complicaron la salida de balón del Palma Futsal. Fue Fabio el principal protagonista de esos minutos en los que se engrandeció en la portería visitante e hizo dos intervenciones de nivel que impidieron que el marcador se moviese a favor de ElPozo. La presencia de Vilela en favor del ataque mallorquín hizo bajar la presión murciana y ocasionó que el Palma tuviese más presencia en campo contrario.

Aún así, el buen posicionamiento de ElPozo en defensa y las jugadas de estrategia resultaban complicaciones para los de Vadillo a la hora de avanzar hacia el campo contrario y solo eran capaces de crear peligro en ataques aislados. De hecho, en uno de esos ataques llegó el gol de Lolo en el minuto 17. Mati Rosa recibió un balón de espaldas a portería, el argentino pivoteó y dejó la posesión a un Nunes que disparó de primeras y Lolo metió la puntera para terminar introduciendo el balón en la portería de Espindola. La primera mitad terminó con un Palma Futsal más valiente, subiendo líneas de presión y acercándose peligrosamente a la portería rival.

La segunda mitad empezó con un Palma Futsal que dio continuidad a la actitud con la que terminó la primera. Su presencia en campo contrario mejoró con el paso de los minutos del partido, aunque no generaba ocasiones claras para adelantarse en el marcador. La situación en el Palacio de los Deportes de Murcia era de igualdad entre dos conjuntos que estaban muy bien plantados. La intensidad era tal, que el Palma Futsal se cargó de faltas durante los primeros minutos de la segunda mitad.

La primera oportunidad clara de gol del segundo tiempo llegó de las botas de Mati Rosa. El argentino erró una clara ocasión frente la portería contraria precedida de una doble pared entre Lolo y Nunes tras un saque de esquina. El paso de los minutos no hacía más que confirmar que el Palma Futsal había reencontrado sensaciones y el protagonismo del partido corría por parte de los visitantes, quienes tenían llegadas constantes a la portería de Juanjo. Fue en una de ellas, cuando en el minuto 34 Raúl Campos mediante un disparo raso lejano logró batir al meta rival y avanzar al Palma en el electrónico.

El conjunto de Vadillo siguió sintiéndose cómodo sobre el parqué de Murcia, con confianza a la hora de sacar el balón jugado con la presión alta que ejerció ElPozo y con peligro cuando conseguía deshacerse de la presión. En una de las combinaciones para salir de atrás, Allan, quien volvía a disputar un encuentro después de sufrir una grave lesión y estar fuera de la dinámica de grupo desde febrero, en el minuto 37 logró anotar el tercero por parte del Palma Futsal con un potente disparo que entró rozando el larguero.

ElPozo intentó recortar distancias sacando inmediatamente portero-jugador y creó alguna que otra ocasión peligrosa que Fabio supo detener muy bien. Además, el portero que debutaba con la camiseta verde detuvo un doble-penalti a Paradynski en los instantes finales del partido. Pero antes de que la bocina sonase, Lolo consiguió mover de nuevo el marcador anotando el cuarto y definitivo gol por parte del Palma Futsal a portería vacía.

Los de Vadillo se marcharon del Palacio de Deportes de Murcia con un 1-4 y dejando muy buenas sensaciones en un partido en el que el equipo fue de menos a más a medida que fueron pasando los minutos. El Palma Futsal se reencontró con el buen nivel con el que finalizó la campaña pasada y empezó de la mejor manera posible la pretemporada de un curso que se asoma ilusionante. Palma Futsal

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button