FutbolFutbol Sala

El Palma Futsal s’enfronta aquest dijous al Barça

El Palma Futsal disputarà aquest dijous dia 10 de setembre a les 18:00 el seu segon partit de pretemporada a casa d’un dels favorits de la Lliga, el Barça.

Després de fer-se amb el primer partit amistós davant ElPozo Murcia FS per 1 a 4 amb els gols de Lolo (min. 17 i min. 40), Raúl Campos (min. 34) i Allan (min. 37), el club verd pistatxo i el conjunt blaugrana han rebut les corresponents autoritzacions tant de la Generalitat com dels estaments federatius per a disputar aquest enfrontament.

El conjunt d’Antonio Vadillo viatjarà a Barcelona el mateix dijous i la cita es jugarà en el Palau Blaugrana a porta tancada, amb totes les mesures sanitàries i de seguretat que requereix la situació actual provocada per la Covid-19.

El club illenc està reorganitzant el seu calendari de pretemporada i tancant nous partits amistosos per seguir amb la seva preparació de cara a la competició oficial que s’iniciarà el mes que ve. El club està en converses amb diversos equips per jugar partits amistosos a les pròximes setmanes però la confirmació oficial no arriba fins que les institucions pertinents autoritzen que es puguin jugar els partits.

/////////////////////////////////////////////////////////////////

El Palma Futsal disputará este jueves día 10 de septiembre a las 18:00 su segundo partido de pretemporada en casa de uno de los favoritos de la Liga, el Barça.

Tras hacerse con el primer partido amistoso ante ElPozo Murcia FS por 1 a 4 con los goles de Lolo (min. 17 y min. 40), Raúl Campos (min. 34) y Allan (min. 37), el club verde pistacho y el conjunto azulgrana han recibido las correspondientes autorizaciones tanto de la Generalitat como de los estamentos federativos para disputar este enfrentamiento.

El conjunto de Antonio Vadillo viajará a Barcelona el mismo jueves y la cita se jugará en el Palau Blaugrana a puerta cerrada, con todas las medidas sanitarias y de seguridad que requiere la situación actual provocada por la Covid-19.

El club isleño está reorganizando su calendario de pretemporada y cerrando nuevos partidos amistosos para seguir con su preparación de cara a la competición oficial que se iniciará el próximo mes. El club está en conversaciones con varios equipos para jugar partidos amistosos en las próximas semanas pero la confirmación oficial no llega hasta que las instituciones pertinentes autorizan que se puedan jugar los partidos.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button