Piragüisme

Sete Benavides i Toni Segura classificats per a la Copa del Món

Es celebrarà a Hongria els propers 24, 25, 26 i 27 de setembre

Sete Benavides i Toni Segura, palistes del Reial Club Nàutic del Port de Pollença, es classificaren ahir a Pontevedra per a la Copa del Món de Sprint 2020 en C2 500, la qual es disputarà entre els dies 24 i 27 de setembre a Szeged, Hongria.

Els dos esportistes asseguren que, tot i les complicacions meteorològiques que tingueren per mor del temps, amb vent i ones, el fet de conseguir la victòria, guanyant a la parella de campions gallecs, Pablo Graña i Manuel Fontán, els hi ha donat més forces i motiviació de cara a la Copa del Món, en una any ple d’incertesa i complicacions marcat per la presència de la Covid19.

Ara només els queda entrenar fort per tal de conseguir la millor posició a la competició que es celebrarà cap a finals de mes a Hongria.

https://www.instagram.com/p/CEz7hPfjTk-/?igshid=nc7ihz3d1w8

Benavides, també classificat en C1 200

A més de la classificació junt a Toni Segura, l’olímpic pollencí, Sete Benavides, torna a casa amb una altra victòria davall el braç: la plaça per a competir en la Copa del Món de Sprint 2020 en C1 200, la qual es celebrarà també del 24 al 27 de setembre a Szeged, Hongria.

La classificació per al mundial l’aconseguí amb un temps de 39s.822, adelantant a l’andalús Cayetano García (40s.489) i el gallec Pablo Graña (41s.431).

Font: Àrea d’Esports Ajuntament de Pollença

Deixa un comentari

Back to top button