FutbolU.D. Poblense

La UD Poblense fixa el preu dels seus abonaments per a Segona B

L’equip dirigit per Óscar Troya, aquest any més que mai, necessita el suport dels seus seguidors per envestir una temporada històrica després d’aconseguir l’esperat ascens a la Segona Divisió B. El club ha presentat aquest dimarts un espot per a anunciar la campanya de socis per a la temporada 2020-2021 baix els hashtags #OrgullPobler i #SomDeSegona.

A més, aquest dimecres ha tret a la llum els preus dels abonaments que van des dels 30 euros fins a 150 des de infantil fins a platino i aquells que es vulguin fer els abonaments VIP ho podran fer a partir de 200 euros.

Tot aquell que vulgui, a partir d’aquest dimecres dia 9 de setembre, pot passar per les oficines del club de 17:00 h – 20:00 h a fer-se soci.

Espot campanya de socis temporada 2020-2021

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button