FutbolFutbol Sala

El Palma Futsal cau davant el Barça (3-2)

El Palma Futsal cau davant un dels favorits de la Lliga, el Barça, després de perdre per 3 gols a 2. Després de la primera victòria davant ElPozo Murcia, el conjunt d’Antonio Vadillo no ha pogut super aquest segon test. Tot i així, l’equip ha demostrat el seu potencial i les sensacions han estat, finalment, positives.

El Palma Futsal ha arrencat la trobada amb una declaració d’intencions clara davant un dels millors equips d’Espanya. La primera oportunitat dels verds pistatxo l’ha tinguda Nunes després d’intentar obrir el marcador amb una rematada de cap que, finalment, ha tocat el pal. A partir d’aquest moment, el Barça ha començat a recuperar terreny i ha avisat en diferents ocacions a l’equip visitant de les seves intencions.

En el minut 9, Ferrao no ha perdonat i, després de girar-se, ha aconseguit batre la porteria del Palma. El següent gol també l’ha posat el conjunt culer després d’aconseguir treure una falta perillosa que, dels peus d’Aicardo, ha materialitzat un minut més tard.

Amb el pas dels minuts el Palma ha aconseguit establir una igualtat en el joc i lluitar en possessió davant el rival. Ha començar a crear perill i en un acostament ha provocar un córner que ha acabat sent el primer gol de Marlon amb la samarreta pistatxo. Hamza ha efectuat un corner i el brasiler ha aconseguit anotar el gol en el minut quinze.

La segona part ha començat amb la mateixa intensitat amb què ha acabat la primera: un Palma Futsal valent pressionant alt a un dels grans exponents del futbol sala espanyol. Els balears han creat cert perill amb jugades de Marlon o Raúl Campos, encara que la presència en camp contrari ha estat constant. Amb arribades d’un i d’altres, ha estat Daniel en el minut 25 qui ha augmentat distàncies en el marcador.

A falta de cinc minuts, Vadillo ha decidit treure a Allan com a porter-jugador i ha estat aquí quan els mallorquins han tornat a veure la porteria contrària. Al minut 37, Raúl Campos ha rebut en banda, ha desbordat i ha aconseguit marcar un autèntic golàs.

Palma ha retallat distàncies i, a falta de tres minuts, ha continuat amb aproximacions clares i amb cert nerviosisme, però, finalment, no ha aconseguit l’empat i ha marxat a l’illa amb una sensació agredolça a l’haver plantat cara a un dels millors equips d’Espanya però sense aconseguir la recompensa final.

El Palma Futsal cae ante uno de los favoritos de la Liga, el Barça, después de perder por 3 goles a 2. Después de la primera victoria ante ElPozo Murcia, el conjunto de Antonio Vadillo no ha podido super este segundo test. Aún así, el equipo ha demostrado su potencial y las sensaciones han sido, finalmente, positivas.

El Palma Futsal ha arrancado el encuentro con una declaración de intenciones clara ante uno de los mejores equipos de España. La primera oportunidad de los verdes pistacho la ha tenido Nunes tras intentar abrir el marcador con un remate de cabeza que, finalmente, ha tocado el palo. A partir de este momento, el Barça ha comenzado a recuperar terreno y ha avisado en diferentes ocaciones al equipo visitante de sus intenciones.

En el minuto 9, Ferrao no perdonó y, tras girarse, ha conseguido batir la portería del Palma. El siguiente gol también lo ha puesto el conjunto culé tras conseguir sacar una falta peligrosa que, de los pies de Aicardo, ha materializado un minuto más tarde.

Con el paso de los minutos el Palma ha conseguido establecer una igualdad en el juego y luchar en posesión ante el rival. Ha empezar a crear peligro y en un acercamiento ha provocó un córner que ha acabado siendo el primer gol de Marlon con la camiseta pistacho. Hamza ha efectuado un córner y el brasileño ha conseguido anotar el gol en el minuto quince.

La segunda parte ha comenzado con la misma intensidad con la que ha terminado la primera: un Palma Futsal valiente presionando alto a uno de los grandes exponentes del fútbol sala español. Los baleares han creado cierto peligro con jugadas de Marlon o Raúl Campos, aunque la presencia en campo contrario ha sido constante. Con llegadas de uno y otros, ha sido Daniel en el minuto 25 que ha aumentado distancias en el marcador.

A falta de cinco minutos, Vadillo ha decidido sacar a Allan como portero-jugador y ha sido aquí cuando los mallorquines han vuelto a ver la portería contraria. En el minuto 37, Raúl Campos recibió en banda, desbordó y consiguió marcar un auténtico golazo. Palma recortaba distancias y, a falta de tres minutos, estaba más vivo que nunca. 

Palma ha recortado distancias y, a falta de tres minutos, ha continuado con aproximaciones claras y con cierto nerviosismo, pero, finalmente, no ha conseguido el empate y se ha ido a la isla con una sensación agridulce al haber plantado cara a uno de los mejores equipos de España pero sin conseguir la recompensa final.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button