Motor

Augusto Fernández aconsegueix el tercer millor temps a Moto2 el primer dia

El pilot mallorquí de Moto2 Augusto Fernández (EG 0,0 Marc VDS) finalitza la sessió inicial del Gran Premi de San Marino amb el tercer millor temps amb un cronòmetre de 1’37.048.

Fernández, que va rodar un total de 35 voltes, començà amb un ensurt, però ràpidament va poder reconduir la jornada: ‘A part de l’accident d’ahir dematí, estic content amb el primer dia a Misano. Després de la caiguda vaig donar moltes voltes amb els mateixos pneumàtics intentant recuperar les bones sensacions que tenia al principi’, ha analitzat.

‘A la tarda em vaig sentit molt millor amb la moto després d’estudiar moltes dades després de l’FP1 i estar entre els tres primers és una bona sensació. Podem millorar, però em sento fort i confiat i sóc molt optimista que podem tornar a ser forts aquest dissabte’, va afegir el pilot de 22 anys. EP

Augusto Fernández / EG 0,0 Marc VDS

El piloto mallorquín de Moto2 Augusto Fernández (EG 0,0 Marc VDS) finaliza la sesión inicial del Gran Premio de San Marino con el tercer mejor tiempo con un cronómetro de 1’37.048.

Fernández, que rodó un total de 35 vueltas, empezó con un susto, pero rápidamente pudo reconducir la jornada: ‘Aparte del accidente de ayer por la mañana, estoy contento con el primer día en Misano. Tras la caída di muchas vueltas con los mismos neumáticos intentando recuperar las buenas sensaciones que tenía al principio’, analizó.

‘Por la tarde me sentí mucho mejor con la moto después de estudiar muchos datos tras la FP1 y estar entre los tres primeros es una buena sensación. Podemos mejorar, pero me siento fuerte y confiado y soy muy optimista que podemos volver a ser fuertes este sábado’, añadió el piloto de 22 años. EP

MOTO GP

El pilot de MotoGP Joan Mir (Team SUZUKI ECSTAR) acaba el primer dia d’entrenaments en la posició 15 amb un cronòmetre de 1’33.124. El mallorquí va començar la FP1 ràpid i acabà sisè. Però a la FP2 de la tarda es va centrar a fer un llarg recorregut de 20 voltes i a treballar en configuracions amb el seu GSX-RR. Es va sentir còmode amb la seva forma de pneumàtic usat i amb la configuració en general.

Mir assegura que ‘de moment no hem demostrat un ritme de volta per situar-nos al capdamunt, però la veritat és que el meu ritme en un pneumàtic usat és realment bastant bo: em sento còmode i em sento molt bé. Vaig tenir un moment en què vaig intentar fer una volta volant al final de la sessió i vaig haver d’utilitzar les meves habilitats de motocròs a la grava. Però demà al matí estem preparats per al FP3 i estic segur que puc ser fort’.

Joan Mir rodant al Circuit de Misano / Team SUZUKI ECST

El piloto de MotoGP Joan Mir (Team SUZUKI ECST) termina el primer día de entrenamientos en la posición 15 con un cronómetro de 1’33.124. El mallorquín comenzó la FP1 rápido y acabó sexto. Pero en la FP2 de la tarde se centró en hacer un largo recorrido de 20 vueltas y trabajar con las configuraciones de su GSX-RR. Se sintió cómodo con su forma de neumático usado y con la configuración en general.

Mir asegura que ‘de momento no hemos demostrado un ritmo de vuelta para situarnos en lo alto, pero la verdad es que mi ritmo en un neumático usado es realmente bastante bueno: me siento cómodo y me siento muy bien. Tuve un momento en que intenté hacer una vuelta volando al final de la sesión y tuve que utilizar mis habilidades de motocross en la grava. Pero esta mañana estamos preparados para el FP3 y estoy seguro de que puedo ser fuerte’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button