Bàsquet

Derbi balear entre el Clínica Áureo Sant Josep i el C.B. Andratx-Edbaser en el ‘Trofeu Itegra Illes Balears’

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB) presenta el ‘Trofeu Itegra Illes Balears’ que es disputarà aquest dissabte dia 19 de setembre al Palau d’Esports D’inca a les 18:00.

La competició enfrontarà als dos equips femenins de Lliga Femenina 2 de les Illes Balears: el Clínica Áureo Sant Josep i el C.B. Andratx – Edbaser.

El Clínica Áureo, patrocinador oficial de Sant Josep de LF2

El centre de medicina estètica, odontologia i dermatologia Clínica Áureo, es converteix en el patrocinador principal de l’equip de Lliga Femenina 2 del Club Sant Josep Obrer per a la temporada que ve i donarà nom al projecte en aquesta nova etapa. L’equip rebrà el nom oficial de Clínica Áureo Sant Josep.

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB) presenta el ‘Trofeu Itegra Illes de Bàsquet’ que se disputará este sábado día 19 de septiembre en el Palau d’Esports d’Inca a las 18:00.

La competición enfrentará a los dos equipos femeninos de Liga Femenina 2 de las Islas Baleares: el Clínica Áureo Sant Josep y el C.B. Andratx – Edbaser.

El Clínica Áureo, patrocinador oficial de Sant Josep de LF2

El centro de medicina estética, odontología y dermatología Clínica Áureo, se convierte en el patrocinador principal del equipo de Liga Femenina 2 del Club Sant Josep Obrer para la próxima temporada y dará nombre al proyecto en esta nueva etapa. El equipo recibirá el nombre oficial de Clínica Áureo Sant Josep.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button