FutbolFutbol Sala

El Palma Futsal arranca la gira gallega a les 20:00

El Palma Futsal disputarà aquest dimecres a les 20:00 hores el primer dels dos partits organitzats en la mini gira de Galícia davant O’Parrulo Ferrol. Serà el primer dels dos rivals als quals s’enfrontaran els d’Antonio Vadillo amb l’objectiu de donar continuïtat a la progressió que està experimentant l’equip durant aquesta pretemporada. El segon partit serà aquest divendres contra Pescados Rubén Burela.

Palma Futsal

El Palma Futsal disputará este miércoles a las 20:00 horas el primero de los dos partidos organizados en la mini gira de Galicia ante O’Parrulo Ferrol. Será el primero de los dos rivales a los que se enfrentarán los de Antonio Vadillo con el objetivo de dar continuidad a la progresión que está experimentando el equipo durante esta pretemporada. El segundo partido será este viernes contra Pescados Rubén Burela.

Palma Futsal

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button