Urbia U Energia Voley PalmaVoleibol

L’Urbia Vòlei presenta dos fitxatges i un nou patrocinador

L'esdeveniment ha tingut lloc avui matí a Platja de Palma

Avui matí, fa escassos minuts, ha tingut lloc la roda de premsa a l’Hotel THB El Cid, a la Platja de Palma, per a presentar els dos darrers fitxatges que s’incorporen a l’Urbia Vòlei: Juanmi González i Dani Ruiz.

Per altra part, també s’ha aprofitat per a donar a conèixer el nou patrocinador del club: U Energia.

A l’acte, han assistit figures importants en el món del vòlei com ara Carlos García, responsable de la secció de vòleibol; Antonio Frontera, president d’U Energia; Marcos Dreyer, director esportiu i entrenador de l’Urbia Vòlei Palma; i els dos nous jugadors, Juanmi y Dani.


Hace escasos minutos ha tenido lugar la rueda de prensa en el Hotel THB El Cid, en Playa de Palma, para presentar los dos últimos fichajes que se incorporan al Club: Juanmi González y Dani Ruiz.

Por otro lado, también se ha aprovechado el evento para dar a conocer el nuevo patrocinador del club: U Energia.

En el acto han asistido figuras importantes en el mundo del voleibol como Carlos García, responsable de la sección de voleibol; Antonio Frontera, presidente de U Energía; Marcos Dreyer, director esportivo y entrenador del Urbia Voley Palma; y los dos nuevos jugadores, Juanmi y Dani.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button