Bàsquet

300 persones gaudiran del Trofeu Itegra Illes Balears

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB) ha presentat aquest dijous el ‘Trofeu Itegra Illes Balears‘ a la seu de la Federació.

Els dos equips protagonistes d’aquest enfrontament seran els dos equips balears de la Lliga Femenina 2, el Clínica Áureo Sant Josep i el C.B. Andratx – Edbaser.

L’encontre tindrà lloc a Inca, al Palau d’Esports d’Inca aquest dissabte dia 19 de setembre a les 18:00 i comptarà amb un aforament màxim de 300 persones que dispondran d’una invitació. ‘Les entrades es repartiran, fonamentalment, als dos clubs que hi participen, als clubs d’Inca i, també, es canalitzaran invitacions als clubs federats que hi vulguin assistir’, ha assegurat el president de la FBIB, Juanjo Talens.

És el primer partit que organitza la Federació Balear després de sis mesos degut a la pandèmia mundial provocada per la COVID-19.


La Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB) ha presentado este jueves el ‘ Trofeu Itegra Illes Balears ‘ en la sede de la Federación.

Los dos equipos protagonistas de este enfrentamiento serán los dos equipos baleares de la Liga Femenina 2, Clínica Áureo Sant Josep i el C.B. Andratx – Edbaser.

El encuentro tendrá lugar en Inca, el Palau d’Esports d’Inca este sábado día 19 de septiembre a las 18:00 y contará con un aforo máximo de 300 personas que dispondrán de una invitación. ‘Las entradas se repartirán, fundamentalmente, a los dos clubes que participan, los clubes de Inca y, también, se canalizarán invitaciones a los clubes federados que quieran asistir’, aseguró el presidente de la FBIB, Juanjo Talens.

Es el primer partido que organiza la Federación Balear después de seis meses debido a la pandemia mundial provocada por la Covid-19.

© Balearsports

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button