Urbia U Energia Voley PalmaVoleibol

El Urbia U Energia fa un partit brillant davant Unicaja i jugarà la final a Gran Canària (3-0)

Partit d'un gran nivell competitiu dels mallorquins davant un dels grans de la superlliga.

Partit d’un gran nivell competitiu dels mallorquins davant un dels favorits. Actuació destacada en totes les facetes de el joc. Gran carta de presentació per jugar aquest diumenge la final de l’torneig enfront de CV Guaguas (13.15 hores).

El Urbia U Energia Vòlei Palma jugarà aquest diumenge la final de l’torneig enfront de CV Guaguas, a què ja va derrotar en un partit amistós jugat aquest divendres. La trobada es disputarà a les 13:15 hores (12:15 hora canària) i es podrà veure per streaming en aquest enllaç:

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button