Motor

Joan Mir: ‘“Em sento molt bé tornant a estar aquí al podi!’

El pilot mallorquí Joan Mir (Team Suzuki Ecstar) ha aconseguit el seu segon podi consecutiu al Circuit de Misano Marco Simoncelli després de realitzar una impressionant remontada, sortint onzè, i creuar la meta en segon lloc. El pilot de MotoGP és quart del Mundial amb 80 punts, a tan sols quatre punts de l’actual líder italià Andrea Dovizioso.

El podi ha estat completat per dos espanyols més, Maverick Viñales (Yamaha) en primera posició i Pol Espargaró (KTM) que ha ocupat el tercer esglaó després d’una sanció al francès Fabio Quartararo (Yamaha).

Joan Mir: ‘Em sento molt bé tornant a estar aquí al podi!. Necessitem millorar els resultats de la classificació, i en això hem estat intentant treballar, però estic molt content d’haver pogut lluitar pel podi tot i haver sortit des de l’onzena posició. Hem intentat reduïr distàncies i mantenir la concentració, i ens ha donat els seus fruits. Estic molt content i espero poder gaudir d’un altre bon resultat el proper cap de setmana a Barcelona!’

Joan Mir // Team Suzuki

El piloto mallorquín Joan Mir (Team Suzuki ECST) ha logrado su segundo podio consecutivo en el Circuito de Misano Marco Simoncelli tras realizar una impresionante remontada, saliendo undécimo, y cruzar la meta en segundo lugar. El piloto de MotoGP es cuarto del Mundial con 80 puntos, a tan sólo cuatro puntos del actual líder italiano Andrea Dovizioso.

El podio ha sido completado por dos españoles más, Maverick Viñales (Yamaha) en primera posición y Pol Espargaró (KTM) que ha ocupado el tercer escalón tras una sanción al francés Fabio Quartararo (Yamaha).

Joan Mir: ‘Me siento muy bien volviendo a estar aquí en el podio! Necesitamos mejorar los resultados de la clasificación, y en eso hemos estado intentando trabajar, pero estoy muy contento de haber podido luchar por el podio a pesar de haber salido desde la undécima posición. Hemos intentado acortar distancias y mantener la concentración, y nos ha dado sus frutos. Estoy muy contento y espero poder disfrutar de otro buen resultado el próximo fin de semana en Barcelona!

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button