Bàsquet

L’Andratx aconsegueix el Trofeu Itegra Illes Balears

El CB Andratx – Edbaser es va fer amb el Trofeu Itegra Illes Balears després de vèncer al Clínica Áureo Sant Josep amb un resultat a favor de 50 a 63. El partit es va disputar aquest dissabte al Palau d’Esports d’Inca i fou el primer partit organitzat per la Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB) després de sis mesos. A l’encontre hi pogueren assistir de manera presencial un total de 300 persones, aconseguint així, omplir les grades al complet.

El conjunt dirigit per José Luís Alberola i Laura Villescusa va dominar des del començament el partit finalitzant el primer quart amb una diferència de 13 punts respecte al conjunt local (10-23). Aquesta desigualtat va augmentar en el segon quart que acabà 24-40.

A la segona meitat del partit, el conjunt dirigit des de la banqueta per David Uribe va agafar confiança i va retallar distàncies a les visitants (36-42).

Finalment, el CB Andratx Edbaser es va emportar el primer trofeu de la temporada, amb un resultat final de 50-63, liderat per Júlia Batalla, MVP del partit, davant un Clínica Áureo Sant Josep que només va baixar els braços en els instants finals.

El CB Andratx – Edbaser se hizo con el Trofu Itegra Illes Balears tras vencer al Clínica Áureo Sant Josep con un resultado a favor de 50 a 63. El partido se disputó este sábado en el Palau d’Esports d’Inca y fue el primer partido organizado por la Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB) después de seis meses. En el encuentro pudieron asistir de manera presencial un total de 300 personas, consiguiendo así, llenar las gradas al completo.

El conjunto dirigido por José Luis Alberola y Laura Villescusa dominó desde el comienzo el partido finalizando el primer cuarto con una diferencia de 13 puntos respecto al conjunto local (10-23). Esta desigualdad aumentó en el segundo cuarto que acabó 24-40.

En la segunda mitad del partido, el conjunto dirigido desde el banquillo por David Uribe cogió confianza y recortó distancias a las visitantes (36-42).

Finalmente, el CB Andratx Edbaser se llevó el primer trofeo de la temporada, con un resultado final de 50 a 63, liderado por Júlia Batalla, MVP del partido, ante un Clínica Áureo Sant Josep que sólo bajó los brazos en los instantes finales.

CB Andratx – Edbaser / FBIB
Clínica Áureo Sant Josep / FBIB
Júlia Batalla, MVP del Trofeu Itegra Illes Balears

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button