Urbia U Energia Voley PalmaVoleibol
Destacat

Urbia Voley Guanya el I Memorial Juan Rodríguez Doreste

El Urbia U Energia, campió a Gran Canària i guanya el crèdit per somiar

El conjunt mallorquí ha vençut el CV Guaguas per 2-3 en una final digna de qualsevol títol oficial. Una altra demostració de poder dels de Marcos Dreyer que no deixen de sorprendre en aquesta pretemporada. Pernambuco, excels, va ser elegit el millor jugador de el torneig. Juanmi González, decisiu amb dos punts extraordinaris al tie break.


El Urbia U Energia s’ha endut el Memorial Juan Rodríguez Doreste després de vèncer al CV Guaguas per 2-3 en una final d’un gran nivell competitiu i en què el conjunt balear ha demostrat el seu potencial per somiar aquesta temporada. Els de Marcos Dreyer han jugat un gran partit, igual que en les semifinals, davant un rival que jugarà a Europa aquest any i que està cridat a ser un dels grans favorits a tots els títols a Espanya. Urbia U Energia supera l’examen amb excel·lent a dues setmanes d’iniciar la Superlliga. Rodrigo Pernambuco, elegit millor jugador de el torneig, presenta la seva candidatura a revelació de l’any i Juanmi González ha estat decisiu en el tie break amb dues rematades que han donat la victòria en un moment decisiu.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button