Futbol SalaUncategorized

El Palma Futsal es jugarà el Trofeu Ciutat de Palma davant 1.000 espectadors

Dissabte serà la primera vegada, després de tota la situació viscuda, que pugui entrar públic al Palau Municipal d'Esports de Son Moix

El Palma Futsal ha rebut aquest dilluns l’autorització de les entitats pertinents per ampliar l’aforament per al partit que es disputarà dissabte 26 de setembre. En un primer moment, es preveien 300 espectadors, però el Govern ha donat llum verda perquè puguin accedir als recintes esportius tancats un màxim de mil persones o el 25 per cent de l’aforament de la instal·lació.

El Palma Futsal podrà aplicar aquesta nova norma en el partit contra ElPozo Múrcia. Per tant, hi podran anar fins a mil espectadors per veure el Trofeu Ciutat de Palma.

Serà la primera vegada que pugui entrar públic al Palau Municipal d’Esports de Son Moix, amb aquesta bona notícia per al Palma Futsal i per a la resta d’esports de Balears. Ja que, podran comptar amb públic en els seus partits, ja no només per a la lliga, sinó també en els partits amistosos que es disputin a partir d’ara.

Articles relacionats

Back to top button