Bàsquet

El Palmer Alma Mediterránea Palma tanca minigira a Andalusia amb la victòria

L'equip imposà un 65-70 a l'Enerdrink UDEA Algeciras en un enfrontament on la igualtat va predominar

El Palmer Alma Mediterránia Palma va tancar, ahir, la seva mini gira per terres andaluses sumant el seu segon triomf de la mateixa en imposar-se per 65-70 a l’Enerdrink UDEA Algeciras.

Amb tots dos conjunts en ple rodatge previ a l’inici de la temporada, el ritme no va ser excessivament alt en el primer quart i al tall dels cinc minuts el quadre local se situava amb un favorable 12-10 davant un Palmer A.M. Palma que arribava a aquest tram del parcial buscant millorar percentatges.

Fou un partit molt ajustat i de molta tensió. A l’últim quart final es va veure un Palmer A.M Palma cansat pels altres partits. De tota manera, aconseguia mantenir-se per davant del marcador amb 55-56 després l’equador del partit.

Gràcies a l’encert de Kullamäe, amb set punts seguits, situava el 60-63 quan faltaven dos minuts per al final. Sheriff Drammeh emergia a la recta final per comandar a l’equip aconseguint la segona victòria en la pretemporada per 65-70.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button