Ciclisme

La Volta Cicloturista a Evissa haurà d’esperar al 2021

L’organització de la Volta Cicloturista a Eivissa ha decidit ajornar la seva trobada, que s’anava a disputar a finals d’octubre i a principis de novembre, al pont del Dia de la Hispanitat del mes d’octubre de l’any 2021.

‘Davant les noves mesures decretades pel Govern balear, que indiquen un escenari encara més restrictiu amb la intenció de contenir l’avanç de la Covid-19, els impulsors de l’esdeveniment han pres aquesta dolorosa decisió, que s’uneix a l’ajornament de la Volta a Eivissa amb MTB Scott, per responsabilitat amb tots els participants’, va explicar l’organització en un comunicat.

La ronda per etapes cicloturista havia mogut la seva data original als dies 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre per deixar lloc al calendari a la seva ‘germana’ de mountain bike però, finalment, haurà d’esperar a la tardor de 2021. EP.


La organización de la Vuelta Cicloturista a Ibiza ha decidido aplazar su encuentro, que se iba a disputar a finales de octubre y principios de noviembre, al puente del Día de la Hispanidad del mes de octubre del año 2021.

‘Ante las nuevas medidas decretadas por el Govern balear, que indican un escenario todavía más restrictivo con la intención de contener el avance de la Covid-19, los impulsores del evento han tomado esta dolorosa decisión, que se une al aplazamiento de la Vuelta a Ibiza en MTB Scott, por responsabilidad con todos los participantes’, explicó la organización en un comunicado.

La ronda por etapas cicloturista había movido su fecha original a los días 31 de octubre y 1 y 2 de noviembre para dejar sitio en el calendario a su ‘hermana’ de mountain bike, pero finalmente deberá esperar al otoño de 2021. EP.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button