Conecta Balear CV ManacorUncategorizedUrbia U Energia Voley PalmaVoleibol

L’urbia U Energia i el Conectabalear Manacor es jugaran el Trofeu Ciutat de Palma

El pròxim diumenge es durà a terme el partir a Son Moix

L’Urbia U Energia Volei Palma s’enfrontarà al Conectabalear Manacor el pròxim diumenge a les 18.00 hores. Urbia Services i THB Hotels patrocinen el trofeu de la mateixa manera que succeeix amb el de futbol sala, com ús vam explicar ahir. El Govern Balear ha autoritzat que es pot utilitzar una quarta part de l’aforament, per tant podrà haver fins a mil espectadors.

El tancament de la pretemporada de l‘Urbia U Energia Volei Palma serà al Palau Municipal d’Esports de Son Moix i amb l’afició a la grada. La cita la podran veure, en directe, un màxim de mil aficionats. El Govern Balear va publicar la regulació aquest mateix dilluns i ja va quedar autoritzat que el Ciutat de Palma pugui comptar amb una important presència d’espectadors per viure el derbi regional davant el conjunt manacorí.

El trofeu serà l’últim banc de proves per a l’equip palmesà, que compta amb ple de victòries en aquesta pretemporada després dels quatre triomfs aconseguits en les últimes setmanes davant de l’equip manacorí i, sobretot, les tres victòries del cap de setmana a Canàries.

Serà el primer i únic partit de preparació que el quadre palmesà disputarà a casa. El derbi es repetirà tot just dues setmanes després de disputar-se el partit de Manacor en què Urbia U Energia va vèncer per 1-3.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button