UncategorizedVoleibol

Presentació del Ciutat de Palma

Avui a les 12h del migdia ha tingut lloc la presentació del Ciutat de Palma a l’Ajuntament de Palma, on han assistit els jugadors en representació de la plantilla, Ricardo Perini i Marcos Dreyer, junt a figures com el director general del Palma Futsal, José Tirado, Carlos García, responsable de la secció de vòlei, Toni Roig, president d’Urbia Services i Juan Carlos Miralles, director comercial de THB Hotels.


Hoy a las 12h del mediodía ha tenido lugar la presentación del Ciutat de Palma en el Ayuntamiento de Palma, donde han asistido los jugadores en representación de la plantilla, Ricardo Perini y Marcos Dreyer, junto a figuras como el director del Palma Futsal, José Tirado, Carlos García, responsable de la sección de voleybol, Toni Roig, presidente de Urbia Services y Juan Carlos Miralles, director comercial de THB Hoteles.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button