Trot

Presentat el 87è Gran Premi Nacional de trot 2020 a l’hipòdrom de Son Pardo

La competició començarà el pròxim diumenge 27 de setembre

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, el president de l’Institut Hípic de Mallorca, Lluís Socías i el vicepresident de la Federació balear de trot, Andreu Artigues. Tots ells han presentat avui la nova edició de la competició de trot més important de l’any, que es disputarà aquest diumenge dia 27 a Son Pardo.

Aquesta és la cita més esperada pels cavallistes, criadors i aficionats. Malgrat la crisi, el 87è Gran Premi Nacional de trot, manté la qualitat i el prestigi internacional. Es durà a terme a partir de les 10.55 hores de diumenge fins el darrer premi, que es farà a les 19.20 hores. En total, haurà once premis.

Aquí podràs trobar la informació més detallada de cada premi.

Deixa un comentari

Back to top button