Conecta Balear CV ManacorUrbia U Energia Voley PalmaVoleibol

Ricardo Perini: ‘Començar la Lliga amb cinc partits i cinc victòries et dóna molta il·lusió’

Urbia U Energia Voley Palma

El capità i col·locador de l’Urbia U Energia Voley Palma, Ricardo Perini, ha destacat que, després de disputar guanyar el Memorial Juan Rodríguez Doreste a Gran Canaria, l’equip té ‘molt bones sensacions de l’últim cap de setmana, però hem d’estar amb els peus a terra’.

Aquest diumenge dia 27 de setembre el conjunt de Marcos Dreyer disputarà el Trofeu Ciutat de Palma contra el ConectaBalear CV Manacor en el Palau Municipal d’Esports de Son Moix a les 18:00. Perini ha parlat d’aquest proper encontre: ‘Hem d’oblidar-nos del que va passar, seguir treballant i saber que diumenge serà un partit difícil. Hem de oblidar-nos del que va passar i pensar en el partit de diumenge perquè crec que començar la lliga amb cinc partits i cinc victòries et dóna molta il·lusió i és això que volem’, afirma el col·locador del Voley Palma.

L’equip podrà comptar en el partit amb la darrera incorporació procedent del Manacor: ‘Aquesta setmana va arribar Caetano i és un bon jugador, amb molta potència d’atac i servei. No va estar en l’últim partit que vam fer contra el Conectabalear però ja el coneixem, sabem el que pot fer i com pot rendir’.

El Trofeu Ciutat de Palma tindrà un aforament màxim de 1.000 aficionats. Perini també ha comentat el retorn del públic a les grades després de sis mesos: ‘L’afició mereix estar aquí, poder mirar el nou equip que tenim i estem molt il·lusionats i contents de poder jugar davant d’ells. Venim de bons resultats, vam sortir de tres partits en tres dies molt intensos i amb tres victòries. A més, contra dos adversaris directes nostres, dos dels millors d’Espanya com Almeria i Guaguas, vam guanyar a l’Manacor a Manacor i ara tenim el regal de poder jugar a casa contra el Manacor nostre trofeu i amb la nostra gent’.

No obstant, el capità envia un missatge de responsabilitat: ‘El club està demostrant molta preocupació amb el protocol de seguretat i si la nostra afició segueix amb serietat i seguretat ho que hem de fer podem demostrar a tota la gent que és possible jugar la Lliga amb públic i hem de donar exemple. És molt important que diumenge demostrem que es pot fer tot això amb molta seguretat’, conclou el col·locador brasiler.

Urbia U Energia Voley Palma

El capitán y colocador del Urbia U Energia Voley Palma, Ricardo Perini, ha destacado que, tras disputar ganar el Memorial Juan Rodríguez Doreste en Gran Canaria, el equipo tiene ‘muy buenas sensaciones del último fin de semana, pero debemos estar con los pies en el suelo’.

Este domingo día 27 de septiembre el conjunto de Marcos Dreyer disputará el Trofeo Ciudad de Palma contra el ConectaBalear CV Manacor en el Palacio Municipal de Deportes de Son Moix a las 18:00. Perini ha hablado de este próximo encuentro: ‘Tenemos que olvidarnos de lo que pasó, seguir trabajando y saber que el domingo será un partido difícil. Debemos olvidarnos de lo que pasó y pensar en el partido del domingo porque creo que comenzó la liga con cinco partidos y cinco victorias te da mucha ilusión y es eso que queremos ‘, afirma el colocador del Voley Palma.

El equipo podrá contar en el partido con la última incorporación procedente del Manacor: ‘Esta semana llegó Caetano y es un buen jugador, con mucha potencia de ataque y servicio. No estuvo en el último partido que hicimos contra el Conectabalear pero ya lo conocemos, sabemos lo que puede hacer y cómo puede rendir’.

El Trofeo Ciudad de Palma tendrá un aforo máximo de 1.000 aficionados. Perini también ha comentado el regreso del público a las gradas después de seis meses: ‘La afición merece estar aquí, poder mirar el nuevo equipo que tenemos y estamos muy ilusionados y contentos de poder jugar ante ellos. Venimos de buenos resultados, salimos de tres partidos en tres días muy intensos y con tres victorias. Además, contra dos adversarios directos nuestros, dos de los mejores de España como Almería y Guaguas, ganamos al Manacor en Manacor y ahora tenemos el regalo de poder jugar en casa contra el Manacor nuestro trofeo y con nuestra gente’.

Sin embargo, el capitán envía un mensaje de responsabilidad: El club está demostrando mucha preocupación con el protocolo de seguridad y si nuestra afición sigue con seriedad y seguridad lo que tenemos que hacer podemos demostrar a toda la gente que es posible jugar la Liga con público y tenemos que dar ejemplo. Es muy importante que el domingo demostramos que se puede hacer todo esto con mucha seguridad’, concluye el colocador brasileño.

Urbia U Energia Voley Palma


Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button