Piragüisme

Sete Benavides i Toni Segura a punt de competir en la Copa del Món de Piragüisme

Podreu seguir en directe ambdues competicions dels palistes pollencins

Aquest cap de setmana es disputarà el Mundial Sprint de Piragüisme a Szeged, Hongria, on participen els pollencins Toni Segura i Sete Benavides.

Ambdós competiran conjuntament en la prova C2 500 avui al matí a les 12.10h i es podrà seguir en directe a través de l’enllaç superior.

Per la seva part, Benavides també competirà en la modalitat C1 200 de forma individual, que tindrà lloc demà al migdia sobre les 15.25h. Es podrà visualitzar en l’enllaç següent.


Este fin de semana se disputará el Mundial Sprint de piragüismo en Szeged, Hungría, donde participan los pollensines Toni Segura y Sete Benavides.

Ambos competirán conjuntamente en la prueba C2 500 hoy por la mañana a las 12.10h y se podrá seguir a través del enlace superior.

Por su parte, Benavides también competirá en la modalidad C1 200 de forma individual, que tendrá lugar mañana al mediodía sobre las 15.25h. Se podrá visualizar en el siguiente enlace.

Els dos palistes es troben molt emocionats per participar en aquesta competició mundial. Així ho expressaren ahir, segons ha publicat la Reial Federació Espanyola de Piragüisme en les seves xarxes socials.


Ambos palistas se encuentran muy emocionados por participar en esta competición mundial. Así lo expresaron ayer, según ha publicado la Real Federación Española de Piragüismo en sus redes sociales.

Deixa un comentari

Back to top button