FutbolFutbol SalaUncategorized

El Palma Futsal es proclama campió del Trofeu Ciutat de Palma davant ElPozo Murcia (3-1)

El Palma Futsal ha vençut aquest dissabte a ElPozo Murcia FS Costa Cálida en el Trofeu Ciutat de Palma després de deixar el marcador tres a un amb els gols de Vilela (1-0, min. 8); Mati Rosa (2-0, min. 13); Raúl Campos (3-0, min. 19) i Pol Pacheco (3-1, min. 39).

El conjunt palmesà ha gaudit d’aquesta victòria davant la seva afició després de quasi set mesos. Els d’Antonio Vadillo ja van guanyar a l’equip murcià en el primer partit amistós de la temporada per 1-4 i, ara, amb aquest triomf a Son Moix, confirmen una brillant pretemporada després de més de dos mesos d’entrenaments amb quatre victòries i tan sols una derrota contra el Barça.

Aquest encontre davant ElPozo ha estat el cinquè i últim partit de pretemporada del quadre balear abans de començar la Lliga el proper cap de setmana a Antequera.

El Palma Futsal ha vencido este sábado a ElPozo Murcia FS Costa Cálida en el Trofeu Ciutat de Palma después de dejar el marcador tres a uno con los goles de Vilela (1-0, min. 8); Mati Rosa (2-0, min. 13); Raúl Campos (3-0, min. 19) y Pol Pacheco (3-1, min. 39).

El conjunto palmesano ha disfrutado de esta victoria ante su afición después de casi siete meses. Los de Antonio Vadillo ya ganaron al equipo murciano en el primer partido amistoso de la temporada por 1-4 y, ahora, con este triunfo en Son Moix, confirman una brillante pretemporada tras más de dos meses de entrenamientos con cuatro victorias y tan sólo una derrota contra el Barça.

Este encuentro ante ElPozo ha sido el quinto y último partido de pretemporada del cuadro balear antes de empezar la Liga el próximo fin de semana en Antequera.

Fitxa tècnica

– Palma Futsal: C. Barrón, Marlon, Lolo, Hamza y D. Nunes. También jugaron Joao, Rafa López, Raúl Campos, Tomaz, Allan, Claudino, Mati Rosa, Vilela i Fabio.

– ElPozo Murcia Costa Cálida FS: Espindola, Matteus, Fernando, Marcel y Rafa Santos. También jugaron Marc Tolrà, Alberto García, Pol Pacheco, Miguelín, Darío, Cholo Salas, Paradynski i Juanjo.

– Gols: 1-0 Vilela (min. 8); 2-0 Mati Rosa (min. 13); 3-0 Raúl Campos (min. 19) i 3-1 Pol Pacheco (min. 39).

– Àrbitres: Martínez García i Juan Cerdà. Han mostrat targeta groga als locals Joao i Claudino i han expulsat al visitant Alberto García per doble groga.

– Pavelló: Palau Municipal d’Esports de Son Moix, 1.000 espectadors. VIII Trofeu Urbia Services THB Hotels Ciutat de Palma.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button