Motor

Joan Mir sortirà octau en el GP de Catalunya

El pilot italià Franco Morbidelli (Yamaha) ha aconseguit la pole per a la cursa de MotoGP del Gran Premi de Catalunya, en una sessió de qualificació en què Yamaha ha materialitzat el seu domini amb el francès Fabio Quartararo i l’italià Valentino Rossi, que aquest dissabte va confirmar que seguirà el proper any al Mundial, a primera fila de la graella.

‘Il Dottore’, als seus 41 anys, va celebrar la seva continuïtat en el campionat ascendint fins a la primera fila de sortida, just per darrere de Quartararo. ‘El Diablo’, ficat de ple en la lluita pel Mundial, partirà amb avantatge aquest diumenge.

I és que el líder del campionat, l’italià Andrea Dovizioso (Ducati), partirà dissetè, mentre que l’espanyol Maverick Viñales (Yamaha), que com Quartararo està a només un punt del de Forlimpopoli a la general, ho farà cinquè. Joan Mir (Suzuki), a quatre unitats del cap, iniciarà la cita al Circuit de Barcelona-Catalunya vuitè, just per darrere de Pol Espargaró (KTM), setè.

A més, Àlex Rins (Suzuki) sortirà des de la tretzena plaça i compartirà fila amb Aleix Espargaró (Aprilia), quinzè. Per la seva banda, Àlex Márquez (Repsol Honda) començarà divuitè, Iker Lecuona (KTM) dinovè i Tito Rabat (Ducati) vintè segon i últim. EP

Declaracions de Joan Mir:

‘El meu objectiu era la segona fila i m’hi he acostat. Encara intento millorar les meves actuacions de classificació, necessito temps i hi estic treballant. Estic content amb el vuitè lloc, però avui he lluitat per fer una volta ràpida, de manera que m’ha costat un lloc més alt, però el meu ritme de carrera és allà. Demà ho donaré tot per tenir una bona carrera, crec que serà molt competitiva’.

Per altre banda, a Moto2 Augusto Fernández (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) sortirà tretzè.

@Afernandez37

El piloto italiano Franco Morbidelli (Yamaha) ha logrado la pole para la carrera de MotoGP del Gran Premio de Catalunya, en una sesión de calificación en la que Yamaha ha materializado su dominio con el francés Fabio Quartararo y el italiano Valentino Rossi, que este sábado confirmó que seguirá el próximo año en el Mundial, en primera fila de la parrilla.

La marca de los diapasones continúa su dominio de los sábados, en los que ha logrado seis de las ocho poles hasta el momento en la categoría reina, aunque esta vez ha visto la primera en MotoGP de Morbidelli, que el año que viene formará pareja con Rossi en el Petronas Yamaha.

‘Il Dottore’, a sus 41 años, celebró su continuidad en el campeonato ascendiendo hasta la primera fila de salida, justo por detrás de Quartararo. ‘El Diablo’, metido de lleno en la lucha por el Mundial, partirá con ventaja este domingo.

Y es que el líder del campeonato, el italiano Andrea Dovizioso (Ducati), partirá decimoséptimo, mientras que el español Maverick Viñales (Yamaha), que como Quartararo está a solo un punto del de Forlimpopoli en la general, lo hará quinto. Joan Mir (Suzuki), a cuatro unidades de la cabeza, iniciará la cita en el Circuit de Barcelona-Catalunya octavo, justo por detrás de Pol Espargaró (KTM), séptimo.

Además, Àlex Rins (Suzuki) saldrá desde la decimotercera plaza y compartirá fila con Aleix Espargaró (Aprilia), decimoquinto. Por su parte, Àlex Márquez (Repsol Honda) comenzará decimoctavo, Iker Lecuona (KTM) decimonoveno y Tito Rabat (Ducati) vigésimo segundo y último. EP

Declaraciones de Joan Mir:

‘Mi objetivo era la segunda fila y me he acercado. Aunque intento mejorar mis actuaciones de clasificación, necesito tiempo y estoy trabajando. Estoy contento con el octavo puesto, pero hoy he luchado para hacer una vuelta rápida, por lo que me ha costado un lugar más alto, pero mi ritmo de carrera está allí. Mañana lo daré todo para tener una buena carrera, creo que será muy competitiva’.

Por otro lado, en Moto2 Augusto Fernández (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) saldrá decimotercero.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button