Bàsquet

L’Hestia Menorca cau davant el Real Murcia Baloncesto (84-68)

Múrcia segueix sent el bastió inconquistable de Menorca. Sens dubte, la vista en aquesta ocasió era la més complicada. Ens anem de Múrcia amb un balanç positiu, on l’equip ha competit bé en tots dos partits, sabent el que s’ha de millorar i les coses que fa bé.

Menno Dijkstra obre el partit des del 6.75, els dos equips s’estan temptejant, però és el Real Murcia Baloncesto que pren les regnes del partit agafant un lleuger avantatge (11-6), l’Hestia Menorca aconsegueix capgirar el marcador amb un triple (11-12) d’Adrián Méndez. Norris de dos i Cohello i Mortensen de tres (19-14) volin a posar terra pel mig. Bruno Diatta surt per ajudar en el rebot i aconsegueix forçar també faltes que el porten al tir lliure. Un triple de Lozoya deixa l’electrònic en 24-17 a la fi de primer quart.

S’obre el quart com es va tancar el primer, triple de Norris (27-17). Els locals surten molt més actius i amb més encert, principalment des del triple. L’Hestia Menorca no es troba còmode, li costa trobar les situacions que més li convé. Alex Hernández ha assumit la direcció i anotació del Múrcia. Moreno anota de tres per tancar el segon parcial 46-33.

Sortim del vestuari i, tot i intentar-ho, ens falta la frescor i activitat del dia anterior. Per contra el Real Murcia segueix molt intens, movent bé la pilota i trobat situacions de tir alliberades, es tornen a anar al marcador (59-41). Les faltes comeses ens castiga la rotació i Murcia no desaprofita la línia de tirs lliures. Abans de finalitzar vam aconseguir escurçar distàncies 67-48.

L’equip segueix treballant bé, tot i l’avantatge que manté l’equip local no baixem els braços. Un tímida reacció de Menorca força a Rafa Monclova a sol·licitar temps mort després mat de Drew Guebert (74-57) a 4:41 per al final. Poc més vam poder fer fins a finalitzar el partit (84-68).

Hestia Menorca

Murcia sigue siendo el bastión inconquistable de Menorca. Sin duda, la vista en esta ocasión era la más complicada. Nos vamos de Murcia con un balance positivo, donde el equipo ha competido bien en ambos partidos, sabiendo lo que se debe mejorar y las cosas que hace bien.

Menno Dijkstra abre el partido desde el 6.75, ambos equipos se están tanteando, pero es el Real Murcia Baloncesto que toma las riendas del partido tomando una ligera ventaja (11-6), el Hestia Menorca consigue dar la vuelta al marcador con un triple (11-12) de Adrián Méndez. Norris de dos y Cohello y Mortensen de tres (19-14) vuelen a poner tierra de por medio. Bruno Diatta sale para ayudar en el rebote y consigue forzar también faltas que lo llevan al tiro libre. Un triple de Lozoya deja el electrónico en 24-17 al final de primer cuarto.

Se abre el cuarto como se cerró el primero, triple de Norris (27-17). Los locales salen mucho más activos y con más acierto, principalmente desde el triple. El Hestia Menorca no se encuentra cómodo, le cuesta encontrar las situaciones que más le conviene. Alex Hernández ha asumido la dirección y anotación del Murcia. Moreno anota de tres para cerrar el segundo parcial 46-33.

Salimos del vestuario y, a pesar de intentarlo, nos falta la frescura y actividad del día anterior. Por contra el Real Murcia sigue muy intenso, moviendo bien el balón y encontrado situaciones de tiro liberadas, se vuelven a ir en el marcador (59-41). Las faltas cometidas nos castiga la rotación y Murcia no desaprovecha la linea de tiros libres. Antes de finalizar logramos acortar distancias 67-48.

El equipo sigue trabajando bien, a pesar de la ventaja que mantiene el equipo local no bajamos los brazos. Un tímida reacción de Menorca fuerza a Rafa Monclova solicitar tiempo muerto tras mate de Drew Guebert (74-57) a 4:41 para el final. Poco más pudimos hacer hasta finalizar el partido (84-68).

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button