FutbolR.C.D. Mallorca

Ja és a Mallorca el quart fitxatge del RCD Mallorca, Braian Cufré

El jove firmarà fins a finals de juny de 2024

El passat dissabte, Braian Cufré aterrà a l’illa de Mallorca per a converti-se en el pròxim fitxatge dels de Son Moix, on aquests dies passarà les proves del reconeixement metge i la PCR i, si no hi ha cap incidència, firmarà amb l’equip mallorquinista fins a finals de juny del 2024.

Es tracta d’un jugador que, junt a l’anterior fitxatge de Brian Oliván, es cobriran les mancances laterals de l’equip de Luis García.


El pasado sábado, Braian Cufré aterrizó en la isla de Mallorca para convertirse en el próximo fichaje de los de Son Moix, donde estos días pasará las pruebas médicas y la PCR y, si no hay ninguna incidencia, firmará con el equipo mallorquinista hasta finales de junio de 2024.

Se trata de un jugador que, junto al anterior fichaje de Brian Oliván, se cubrirán las carencias laterales del equipo de Luis García.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button