Conecta Balear CV ManacorUrbia U Energia Voley PalmaVoleibol

L’Urbia Vòlei es fa amb el Trofeu Ciutat de Palma

Després d'un partit molt igualat, la victòria fóu pels de Palma

El derbi mallorquí citat ahir al Palau Municipal d’Esports de Son Moix per a jugar el Trofeu Ciutat de Palma, no va defraudar als aficionats i els regalà un partit ben emocionant. L’Urbia U Energia Vòlei Palma i el Conectabalear Manacor, disputaren un partit espectacular que acabà, finalment, en un 3-1 a favor de l’Urbia.

Tot i que el partit va transcórrer amb ambdós equips bastant igualats, pareixia que el Conectabalear sempre anava un petit pas per davant. Però cap al final de la competició, l’Urbia es va encarregar de disoldre les esperances dels manacorins i finalment acabà guanyant el Trofeu Ciutat de Palma.

Cal destacar que per tal que l’afició pogués accedir a veure el partit, es van disposar les mesures de seguretat higièniques necessàries, havent-se de prendre la temperatura i aplicar-se gel hidroalcohòlic a l’entrada del camp, així fent ús sempre de la mascareta.


El derbi mallorquín citado ayer en el Palacio Municipal de Deportes de Son Moix para jugar el Trofeo Ciudad de Palma, no defraudó a los aficionados y les regaló un partido bien emocionante. El Urbia U Energia Voley Palma y el Conectabalear Manacor, disputaron un partido espectacular que acabó, finalmente, en un 3-1 a favor del Urbia.

Aunque el partido transcurrió con ambos equipos bastante igualados, parecía que el Conectabalear siempre iba un pequeño paso por delante. Pero al final de la competición, el Urbia se encargó de disolver las esperanzas de los manacorines y finalmente acabó ganando el Trofeo Ciudad de Palma.

Cabe destacar que para que la afición pudiera acceder al partido, se implementaron las medidas de seguridad higiénicas necesarias, teniéndose que tomar la temperatura y aplicándose gel hidroalcohólico en la entrada al campo, así como el uso obligatorio de la mascarilla.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button