Motor

Marc Horrach busca aixecar el títol de campió d’Espanya de Trial a Cal Rosal

Marc Horrach (TRRS) arriba a la darrera cita del Campionat d’Espanya de Trial 2020, Cal Rosal, amb un marge important de 19 punts respecte als seus rivals directes de la classe T3, després d’un cap de setmana intens a la localitat gironina de Ripoll, on el diumenge només va poder aconseguir finalitzar cinquè amb un total de 41 punts.

El pilot mallorquí va disputar aquest dissabte la primera jornada del 50è Trial del Gall on va aconseguir pujar al tercer esglaó del podi amb dificultats degut a les condicions en les que es trobava el terreny.

En la prova del diumenge Horrach es tornà a trobar condicionat pel terreny relliscós i amb fang. En la primera volta el de Mancor de la Vall acabà sisè sumant un total de 20 punts, mentre que en la segona volta, va poder remuntar una posició i, finalitzà cinquè amb 21 punts.

Després d’aquests dos resultats, el mallorquí disposa de 19 punts d’aventatge sobre Joaquín Salcedo (64 punts) el seu rival més directe, i ho té tot a favor per sortir campió a Cal Rosal el proper 15 de novembre. Marc Horrach té ganes que arribi la darrera cita: ‘Ara toca preparar la darrera prova de Cal Rosal i a tancar el campionat de la millor manera, guanyant el títol de campió d’Espanya de Trial en la classe T3’.

Classificació general

Marc Horrach 83 punts
Joaquín Salcedo 64 punts
Oriol Pi 60 punts
Francesc Recio 60 punts

Marc Horrach (TRRS) llega a la última cita del Campeonato de España de Trial 2020, Cal Rosal, con un margen importante de 19 puntos respecto a sus rivales directos de la clase T3, tras un fin de semana intenso en la localidad gerundense de Ripoll, donde el domingo sólo pudo conseguir finalizar quinto con un total de 41 puntos.

El piloto mallorquín disputó este sábado la primera jornada del 50º Trial del Gall donde consiguió subir al tercer escalón del podio con dificultades debido a las condiciones en las que se encontraba el terreno.

En la prueba del domingo Horrach se volvió a encontrar condicionado por un terreno resbaladizo y con barro. En la primera vuelta el de Mancor de la Vall acabó sexto sumando un total de 20 puntos, mientras que en la segunda vuelta, pudo remontar una posición y finalizó quinto con 21 puntos.

Después de estos dos resultados, el español dispone de 19 puntos de ventaja sobre Joaquín Salcedo (64 puntos), su rival más directo, y lo tiene todo a favor para salir campeón en Cal Rosal el próximo 15 de noviembre. Marc Horrach tiene ganas de que llegue la última cita: ‘Ahora toca preparar la última prueba de Cal Rosal y cerrar el campeonato de la mejor manera, ganando el título de campeón de España de Trial en la clase T3’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button