Futbol

El calendari de la lliga de Tercera Divisió ja està llest

Enguany per les circumstàncies marcades per la Covid19, es jugarà en dos grups

Els equips de Tercera Divisió han optat per dividir la categoria en dos grups, com molts altres han fet. La Federació de Futbol de les Illes Balears ja ha publicat el calendari dels partits que es jugaran a la primera fase, el qual trobareu clicant en els següents enllaços.

Calendari Grup A

Calendari Grup B


Los equipos de Tercera División han optado por dividir la categoría en dos grupos, como muchos otros han hecho. La Federación de Futbol de las Islas Baleares ya ha publicado el calendario de los partidos que se jugarán en la primera fase, el cual encontraréis en los siguientes enlaces.

Calendario Grupo A

Calendario Grupo B

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button