Futbol

La Lliga Regional de Mallorca Femenina ja té calendari

Enguany es jugarà la lliga dividida en dos grups de 9 equips cada un

La Lliga Regional de Mallorca Femenina començarà el proper 14 de novembre, amb moltes novetats i canvis a causa de la Covid19. Un d’ells és la presència dels “calendaris bimbolla“, lo qual significa que els partits es jugaran en setmanes consecutives contra el mateix rival, fent després un descans de 15 dies. D’aquesta forma es cerca minimitzar el risc de contreure la Covid19.

La lliga finalitzarà el 5 de juny de 2021, amb un total de 18 equips dividits en dos grups de 9, de forma que el primer classificat de cada grup i el millor segon d’entre els dos grups, ascendirà a la Lliga Autonòmica Femenina.

A continuació podràs informar-te dels calendaris de cada grup:

Calendari Lliga Regional Grup A

Calendari Lliga Regional Grup B


La Liga Regional de Mallorca Femenina empezará el próximo 14 de noviembre, con muchas novedades y cambios por la Covid19. Uno de ellos es la presencia de los “calendarios burbuja“, lo que significa que los partidos se jugarán en semanas consecutivas contra el mismo rival, haciendo después un descanso de 15 días. De esta forma se busca minimizar el riesgo de contraer la Covid19.

La liga finalizará el 5 de junio de 2021, con un total de 18 equipos divididos en dos grupos de 9, de forma que el primer clasificado de cada grupo y el mejor segundo de entre los dos grupos, ascenderá a la Liga Autonómica Femenina.

A continuación podrás informarte de los calendarios de cada grupo:

Calendario Liga Regional Grupo A

Calendario Liga Regional Grupo B

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button