Atlètic BalearsFutbolUncategorized

Cristian i Kako: dues noves incorporacions per a l’Atlètic Balears

L'ATB suma experència a l'equip amb aquests dos nous jugadors

El defensa Cristian Pérez i el migcampista Alejandro Sanz ‘Kako’ van ser presentats aquest dimarts a les instal·lacions de Son Malferit com a nous jugadors de l’Atlètic Balears.

Cristian Pérez és un experimentat defensa central de 30 anys. Una curiositat és que ha participat a dos playoffs, un d’ells el de l’eliminatòria que va enfrontar al seu anterior equip, el Cornellà, contra el club que ara li ha obert les portes.

Per la seva banda, Kako és un mig centre creatiu format al planter de la Reial Societat, on va arribar a ostentar la capitania del filial donostiarra. És un futbolista amb experiència i la seva carrera s’ha desenvolupat també a Segona A, concretament a les files del Numància. A més, va ascendir amb el Castelló, que aquest passat estiu va accedir a la Lliga SmartBank.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button