Tennis

Derrota del tennista Jaume Munar al Roland Garros

Tot i la pèrdua, això només fa que sumar experiència al jove tennista

El tennista santanyiner Jaume Munar, quedà derrotat ahir al Roland Garros davant el contrincant Stefanos Tsitsipas, el qual es va imposar per 4-6, 2-6, 6-1, 6-4 i 6-4, en un temps de 3h i 12 min.

Munar, qui ocupa el lloc 109 al ranking, era el segon cop que competia amb un jugador dins els top 10 en un torneig del Grand Slam. Però tot i així, va lluitar fins al final, cometent només 21 errors forçats, front als 49 que feu el seu adversari. Tot i la derrota, això no fa només que sumar experiència a la carrera del jove mallorquí.


El tenista de Santañí, Jaume Munar, quedó derrotado ayer en el Roland Garros ante el contrincante Stefanos Tsitsipas, quien se impuso por 4-6, 2-6, 6-1, 6-4 y 6-4, en un tiempo de 3h y 12 min.

Munar, quien ocupa el puesto 109 en el ranking, era la segunda vez que competía con un jugador dentro del top 10 en un torneo del Grand Slam. Aun así, luchó hasta el final, cometiendo sólo 21 errores forzados, frente a los 49 que hizo su adversario. A pesar de la derrota, eso no hace más que sumarle experiencia a la carrera del joven mallorquín.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button