Atlètic BalearsFutbol

L’amistós entre Atlètic Balears i Mallorca B se suspèn per un positiu en COVID-19

L’Atlètic Balears i el filial del Real Mallorca havien de disputar aquest dimecres dia 30 de setembre un partit amistós però, finalment, s’ha cancel·lat. Un jugador del conjunt mallorquinista ha donat positiu en la prova PCR.

El club blanc i blau ho ha fet públic a través de les seves xarxes socials i li ha desitjat al jugador afectat que es recuperi aviat. De moment es desconeix si aquest partit de pretemporada es disputarà més endavant.


El Atlético Baleares y el filial del Real Mallorca tenían que disputar este miércoles día 30 de septiembre un partido amistoso pero, finalmente, se ha cancelado. Un jugador del conjunto mallorquinista ha dado positivo en la prueba PCR.

El club blanquiazul lo ha hecho público a través de sus redes sociales y le desea al jugador afectado que se recupere pronto. De momento se desconoce si este partido de pretemporada se disputará más adelante.

Articles relacionats

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba