FutbolFutbol SalaUncategorized

Presentada la Fundació Palma Futsal

L'esdeveniment va comptar amb grans figures de l'àmbit esportiu i social

Ahir horabaixa va tenir lloc la presentació de la Fundació Palma Futsal al Castell de Bellver, una organització per a impulsar la labor social que realitza el club, a través de nous projectes i iniciatives per a fomentar l’esport balear.

Entre els postulants, que van tenir unes paraules cap al club i la seva iniciativa, s’hi trobaven la Consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, el batle de Palma, José Hila, la Directora Insular d’Esports, Marga Portells, el president de la FFIB, Miquel Bestard, i el president de la Fundació Palma Futsal, Miquel Jaume, entre altres.

Al link superior podrás veure un resum d’aquest esdeveniment.


Ayer por la tarde tuvo lugar la presentación de la Fundación Palma Futsal en el Castillo de Bellver, una organización para impulsar la labor social que realiza el club, a través de nuevos proyectos e iniciativas para fomentar el deporte balear.

Entre los postulantes, que tuvieron unas palabras hacia el club y su iniciativa, estaban la Consejera de Asuntos Sociales y Deportes, Fina Santiago, el alcalde de Palma, José Hila, la Directora Insular de Deportes, Marga Portells, el Presidente de la FFIB, Miquel Bestard, y el presidente de la Fundación Palma Futsal, Miquel Jaume, entre otros.

En el link superior podrás ver un resumen de este evento.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button