Atlètic BalearsFutbol

Ferrán Corominas ‘Coro’ fitxa per l’Atlètic Balears

L'Atlètic Balears ha sorprès amb el fitxatge d'un reconegut futbolista amb 241 partits a Primera

Corominas arriba a l’illa, on ja va militar al Mallorca en la temporada 2015-2016 a Segona divisió de manera poc afortunada amb 17 partits i un gol en els seus registres, per reforçar l’atac de l’Atlètic Balears en el seu objectiu per aconseguir l’ascens a segona.

En les tres últimes temporades, Cor ha jugat al Goa de la Superlliga Índia on s’ha convertit en el màxim golejador de la història amb 55 gols en 64 partits oficials batent el rècord al país asiàtic.

En la seva llarga trajectòria, es va iniciar a l’Espanyol B i els seus millors números van ser en el primer equip de club espanyolista amb 196 partits i 23 gols entre 2003 i 2011. Posteriorment, aquest any 2011 va jugar només 8 partits a l’Osasuna, sense marcar, per recalar després a Girona on el 2012 va anotar 18 gols en 38 partits.

Entre 2012 i 2015 va estar tres temporades a l’Elx amb 119 partits i 17 gols en el seu haver i d’aquí va arribar per primera vegada a l’illa per fitxar pel Reial Mallorca on no va aportar el que d’ell s’esperava: 1 gol en 17 partits amb molt pocs minuts en les seves aparicions en el terreny de joc.

A partir d’aquí es va anar a recórrer món per jugar al Doxa Katokopias de Xipre on va jugar poc, 18 partits anotant 5 gols. I la seva explosió ja a una edat avançada, triomfa a l’Índia batent tots els rècords golejadors: 55 gols en 64 partits oficials. Ara, el veterà Cor arriba a l’Atlètic Balears per formar trident d’atac amb Vinicius Tanc i Marcos Baselga.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button