Futbol SalaWaterpolo

Mallorca Waterpolo, el primer beneficiat de la Fundació Palma Futsal

Les ajudes seran tant per a l'equip femení com per al masculí

El Mallorca Waterpolo Club serà el primer beneficiat dins el projecte Connecta l’Esport de la Fundació Palma Futsal. L’acord s’ha portat a terme avui al matí, a l’Hotel THB el Cid, on s’ha pactat que, tan l’equip femení com el masculí de waterpolo, es beneficiaran de les ajudes proporcionades per aquest projecte. Aquest pròxim dissabte mateix, l’equip femení viatjarà a Madrid per enfrontar-se a l’Elx, en el partit d’ascens a segona divisió nacional.


El Mallorca Waterpolo Club será el primer beneficiado dentro del proyecto Connecta l’Esport de la Fundación Palma Futsal. El acuerdo ha tenido lugar esta mañana, en el Hotel THB el Cid, donde se ha pactado que, tanto el equipo femenino como el masculino de waterpolo, se beneficiarán de las ayudas proporcionadas en este proyecto. Este próximo sábado, el equipo femenino viajará a Madrid para enfrentarse al Elche en el partido de ascenso a segunda división nacional.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button