UD Ibiza - Ushuaïa VolleyUrbia U Energia Voley PalmaVoleibol

Pròxim partit: Ushuaia Eivissa Vòlei- Urbia Vòlei Palma

És la primera jornada de la Superliga Masculina

Els equips de vòlei Ushuaïa Eivissa Vòlei i Urbia Vòlei Palma ja estan entrenant fort per aquest proper dissabte 3 d’octubre, quan tindrà lloc el partit entre ambdós en camp eivissenc, al Poliesportiu Es Viver, a les 19h de l’horabaixa. Aquest partit forma part de la Superliga Masculina, en el que serà la seva primera jornada.


Los equipos de voley Ushuaïa Ibiza Voley y Urbia Voley Palma ya están entrenando fuerte para este próximo sábado 3 de octubre, cuando tendrá lugar el partido entre ambos en campo ibicenco, en el Polideportivo Es Viver, a las 19h de la tarde. Este partido forma part de la Superliga Masculina, en lo que será su primera jornada.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button