Avarca de MenorcaUncategorizedVoleibol

Voleibol Ciutadella presenta la Supercopa d’Espanya

El pròxim dissabte es durà a terme l'enfrontament entre l'Avarca i el CV Sayre

Aquest dimecres al matí s’ha presentat als mitjans de comunicació la celebració d’un dels màxims títols nacionals que es disputen a la Lliga Iberdrola de voleibol, la Supercopa d’Espanya, que aquest any organitzen el CV Ciutadella i Biosport Menorca aquest pròxim dissabte a les 17.00 hores. S’enfrontaran l’Avarca de Menorca davant el CV Sayre de Gran Canària.

Tant les administracions com el mateix CV Ciutadella, amb el seu president Andreu Hernández al capdavant, i l’empresa esportiva, s’han conjurat a peu de pista i en unes circumstàncies excepcionals a causa de la pandèmia de la covid-19. Amb les mesures corresponents, dissabte es podrà gaudir un cop més del gran espectacle de voleibol femení.

Això, tot i les actuals restriccions, amb una capacitat màxima de 300 espectadors -el 30 per cent de la capacitat oficial del recinte ciutadellenc -demostrant que Menorca treballa per a la recuperació de l’autèntica normalitat; per exemple, amb un esdeveniment com la Supercopa, en el primer gran cara a cara de la temporada per al Avarca de Menorca.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button