Bàsquet

El Palmer Alma Mediterrània s’estrena a casa jugant el Trofeu Aon Illes Balears

Després de set mesos, Son Moix tornarà a escoltar el tir de la cistella

El conjunt entrenat per Pau Tomàs i Àlex Pérez s’enfrontarà demà dissabte a l’Hestia Menorca a partir de les sis de la tarda. Es jugaran el Trofeu Aon Illes Balears, en el qual el conjunt palmesà viurà la seva tornada a Son Moix i ho farà amb prop de mil persones a la grada. La trobada suposa a més la posada de llarg per als mallorquins i per als jugadors que han arribat aquest estiu per iniciar un projecte il·lusionant que segueix preparant-se de cara a la seva estrena a la Lliga del pròxim dia 16 davant el ZTE Real Canoe.

El derbi entre Palmer Ànima Mediterrània PalmaHestia Menorca suposarà el retorn del bàsquet a Son Moix després de set mesos en què les cistelles han estat baixades i la pista no ha escoltat el tir a cistella. L’equip arriba al partit havent recuperat efectius pel que fa a les últimes setmanes però amb les baixes d‘Olle Lundqvist Sheriff Drammeh. Per contra, Pol Figueras, fitxat aquesta mateixa setmana podrà disposar d’alguns minuts en una trobada que omple d’il·lusió a la plantilla.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button