Atlètic BalearsFutbol

La història de l’ATB Balears plasmada en un llibre

En ell es conta totes les experiències viscudes pel club en aquests 100 anys

Manel García és l’escritor d’aquest llibre que narra els primers anys d’història del club esportiu Atlètic de Balears que, de fet, es titula “L’Atlètic Balears (1920-1942): Els primers anys d’una entitat centenària”.

Enguany el club compleix 100 anys des de la seva creació i amb aquest llibre es vol homenejar el que va començar anomentant-se Baleares Football Club i que, després de nombroses fusions i canvis, ha arribat a ser el que actualment coneixem com a Atlètic de Balears.

Aviat el podreu trobar a la venda a les llibreries.


Manel García es el escritor de este libro que narra los primeros años de historia del club deportivo Atlético de Baleares que, de hecho, se titula “L’Atlètic Balears (1920-1942): Els primers anys d’una entitat centenària”.

Este año el club cumple 100 des de su creación y con este libro se quiere homenajear el que empezó llamándose Baleares Football Club y que, después de numerosas fusiones y cambios, ha llegado a ser lo que actualmente conocemos como Atlético de Baleares.

Dentro de poco ya lo podréis encontrar en las librerías.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Consulteu també
Close
Back to top button